VEEL GESTELDE VRAGEN

Estas son algunas de las preguntas más frecuentes de nuestros clientes y usuarios online:

 • 1. Kan de auto naar de luchthaven gebracht worden?

  Een vertegenwoordiger van ons verhuurbedrijf Moto Luis wacht op u op parkeerplaats P3. Deze parkeerplaats bevindt zich naast de vertrekhal. Als u de aankomsthal uitloopt sla dan links af en loop rechtdoor langs de hal tot het eind. Voor u ziet u nu P3 waar een balie onder een afdakje is naast de betaal automaat.

 • 2. Zijn er kosten voor luchthavenaflevering?

  08.00 – 19.00 uur: zonder extra kosten
  19.00 – 22.00 uur: 10€
  22.00 – 02.00 uur: 25€
  02:00 – 03:00 uur: 30 €.
  Zondagen en feestdagen: 08.00 – 22.00 uur: 10€. 22-02.00 25€, 02-03.00 30€

 • 3. Kan ik een auto huren zonder creditcard?

  Nee, op het moment dat U een reservering maakt zijn de volledige gegevens van een creditcard nodig. Bij aankomst kunt U kiezen hoe U wilt betalen. Mocht U de auto niet afhalen (no show) dan wordt ŽŽn dag huur in rekening gebracht. U kunt uw autoreservering tot min. 48 uur voor de afhaaldag annuleren zonder kosten. Vraagt u ons alstublieft als u alleen een debitcard heeft.

 • 4. Wat is de minimum leeftijd om een auto te huren?

  21 jaar en 2 jaar rijervaring (kleine auto's).Voor het huren van scooters of motoren is het juiste rijbewijs vereist en rijervaring.

 • 5. Heb je een rijbewijs nodig voor het huren van een scooter??

  Voor het huren van een scooter heb je een brommerrijbewijs nodig of autorijbewijs en vereist is ervaring. Mocht U in het bezit zijn van rijbewijs klasse B met min. 3 jaar rijervaring kunt U tot en met 125CC huren (geldig volgens spaanse wetten). Voor niet spanjaarden geldt de wet van het thuisland.

  Extra informatie
  LUCHTHAVEN AFLEVERINGEN: Gratis van 08.00-19.00 uur en naar ons hoofdkantoor in San Jorge gebracht.. Van 19.00-22.00 uur 10 euro’s. Van 22.00-02.00 25 euro’s. Zon- en feestdagen van 08.00-22.00 10 euro´s.

  AFGIFTE LUCHTHAVEN: 15€. van 3 dagen huur: 25€ (inclusief benzine). Teruggave van onze scooters op kantoren gratis

  BENZINE: De scooter wordt met een volle tank afgegeven en zo dient men die ook terug te geven. Mocht er benzine missen bij teruggave dan worden de missende liters + 9€ voor servicekosten doorberekend op uw laatste huurdag. Luchthaven: bij min. 3 dagen huur dient u de scooter leeg terug te brengen.

 • 6. Wat dekt de verzekering?

  De verzekering dekt schade aan derden, inzittenden en diefstal. Het eigen risiko hangt af van het automodel wat U huurt (180 € - 1.500 € max.)

  Als u de auto heeft gehuurd met eigen risiko en u wilt dat deze persoonlijk gecontroleerd word door ons personeel op de laatste dag dan kan dit op ons kantoor gelegen aan de grote weg van de luchthaven tijdens onze openingstijden (09-19.00 uur) of op ons hoofdkantoor in San Antonio van maandag t/m zaterdag van 09-21.00 uur en zondagen van 09-13.00 uur (Zomer). Mocht uw teruggave buiten deze tijden vallen, en u heeft nieuwe schade aan de auto, dan wordt de auto gefotografeerd op dezelfde plek waar u deze heeft achtergelaten en deze foto´s worden voor geldig verklaard. De client is verantwoordelijk voor de schade tot dat ons personeel de auto ophaald. Ons bedrijf informeerd de client zo snel mogelijk per email en voegd de foto´s bij die gemaakt zijn van de schade en positie van de auto.

 • 7. Wat zijn de kosten mocht ik willen annuleren?

  Mocht U niet met min. 72 uur voor de afhaaldatum de reservering annuleren wordt U 1 dag autohuur in rekening gesteld.
  Behalve voor de maanden juni, juli, augustus en september voor de automaten, Jeeps, cabrio´s, minibussen en andere luxe auto´s. Mocht u met min. 30 dagen voor aankomst annuleren geen kosten, 30-15 dagen voor aankomst een 10% van het totaal en minder dan 15 dagen in het voren een 20% van het totaal van de reservering.

 • 8. Dekt de verzekering het verlies van de autosleutels en gestolen voorwerpen?

  Het verlies van autosleutels is niet inclusief en de kosten zijn voor rekening van de client. Wij vragen van u niks in de auto te laten liggen en de auto altijd open achter te laten zo verkomen we nl. schade aan sloten of ramen. Mocht u de autosleutel verloren zijn of deze is van u gestolen dient de client hiervoor te betalen.

 • 9. Hoe kan ik de borgsom achterlaten?

  Wij vragen naar een geldige credit card die ter garantie dient voor eventuele extra´s zoals missende benzine of andere extra´s die kunnen ontstaan tijdens uw huurperiode. Het eigen risiko moet worden betaald bij huurbegin mocht U niet de FW-verzekering hebben afgesloten. Wodt de auto zonder nieuwe schade teruggebracht dan wordt dit bedrag teruggestort via Uw creditcard.

 • 10. Welke voorwaarden heeft u voor brandstof?

  Wij geven u de auto volgetankt. Bij huureinde moet deze ook weer volgetankt zijn. Mocht u deze niet afgetankt teruggeven dan brengen wij u het missende aantal liters in berekening en 15€ extra voor service kosten.

 • 11. Zoekt u accomodatie op Ibiza?

  Bezoekt U eens de website van hotel Marfil in San Antonio (Ibiza).

 • 12. Leest U alstublieft de huurvoorwaarden.