Luxe autoverhuur op Ibiza

Boek onze topklasse voertuigen voor uw vakantie

Het moderne wagenpark van Moto Luis omvat een zorgvuldig geselecteerde reeks modellen voor het huren van luxe auto’s op Ibiza. Naast de topklasse voertuigen bieden wij ook een bezorgservice naar villa’s en de VIP-terminal op de luchthaven van Ibiza, evenals een zorgvuldige klantenservice in het Spaans, Engels, Nederlands, Italiaans, Frans en Duits.

Premium autoverhuur op Ibiza

Als u op zoek bent naar een Premium-huurauto voor uw luxe vakantie op Ibiza, aar-zel dan niet om bij Moto Luis te boeken. Ons familiebedrijf biedt al sinds 1956 een serieuze, eerlijke en vertrouwelijke service aan gericht op totale klanttevredenheid. Ons wagenpark wordt voortdurend vernieuwd en bevat Jeep- en Land Rover-modellen van topklasse, evenals enkele van de meest gewilde luxewagens op Ibiza, zoals Range Rover Evoque SE Cabrio en Tesla 3.

De beste luxe verhuur met persoonlijke service op Ibiza

Maximale discretie en betrouwbaarheid sinds 1956

Naast onze Premium-voertuigen met minder dan twee jaar gebruik, bieden wij onze klantenservice aan in de volgende talen: Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Neder-lands, Italiaans en Duits; Gepersonaliseerde leveringen in villa’s, hotels en op de lu-chthaven van Ibiza (inclusief de VIP-terminal) en verschillende betaalmiddelen, waa-ronder Bizum.. Als u een specifieke behoefte heeft met betrekking tot uw luxe auto-verhuur op Ibiza, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze telefoon-nummers, onze WhatsApp-lijn, e-mail of de berichtendiensten van Facebook en Ins-tagram.

Luxe vakantie aan de Middellandse Zee

Het eiland is echter al sinds het midden van de 20e eeuw een bestemming voor aris-tocraten, intellectuelen, artiesten en beroemdheden, toen Ibiza synoniem stond voor vrijheid, inspiratie en liefde voor het leven. Hetzelfde hedonisme van weleer is van-daag de dag nog steeds aanwezig dankzij een enorm aanbod aan restaurants, strandclubs, vijfsterrenhotels, exclusieve villas, jachten,, boetieks, clubs en nachtclubs. Reserveer uw luxe huurauto op Ibiza bij Moto Luis en ontdek alle ge-neugten die u op ons eiland te wachten staan.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS