Uw MPV, personenbusje en SUV verhuur op Ibiza

De beste optie voor groepen en grote gezinnen

Onze uitstekende klantenservice garandeert u een goede MPV, personenbusjes en SUV verhuur op Ibiza, zonder verborgen kosten en met levering in San Antonio of op de parkeerplaats op de luchthaven. We bieden ook gepersonaliseerde leveringen in villa’s, hotels of particuliere huizen, evenals één enkele uitgebreide verzekering voor klanten die geen eigen risico willen.

Automaten

Peugeot 5008 SUV 5+2 (Automatic)

5+2 (Automatic)


x7


OK


x5


auto

vanaf65,00€per dag

Waar een MPV, personensbusje of SUV huren op de luchthaven van Ibiza

Bij Moto Luis kunt u uw minibusje op de luchthaven van Ibiza ophalen, mits u van tevoren reserveert. Wij leveren het voertuig bij u af bij ons ontmoetingspunt op de parkeerplaats zonder wachtrijen of lange wachttijden. Vergeet het wachten op een shuttle, het verspillen van tijd bij het ophalen van uw SUV huur in Ibiza en onaange-name verrassingen wanneer het tijd bij uw huurauto. Zoek het model van uw voor-keur en boek vandaag nog voor de beste prijs - Ibiza wacht op u!

Huur een MPV, personenbusje of een SUV tegen de beste prijs

Standaard en luxe modellen

Het wagenpark van Moto Luis omvat een breed scala aan van de nieuwste MPV, per-sonenbusjes en SUV’s, een perfecte keuze voor gezinnen of groepsreizen. De ruimte die deze auto´s bieden, is de belangrijkste aantrekkelijkheid en maakt het mogelijk die comfortabele transfers mogelijk maken van de luchthaven naar de villa of het hotel, evenals naar het strand.. Als u met een groep komt en u verblijft in een van de vele toeristische verhuurvilla’s, kunt u in Moto Luis een minibus huren met een ca-paciteit tot 9 personen zoals de Mercedes Vito, Mercedes V-klasse (8 p.) of de Opel Vivaro of gelijkwaardig Onze familieselectie stelt je ook in staat om tegen de beste prijs een SUV op Ibiza te huren, zoals de automatische Peugeot 3008.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS