WIJ ZIJN EEN AUTOVERHUUR IN IBIZA MET EIGEN NAMEN

De geschiedenis van Moto Luis begint in 1956, toen Luis López uit Madrid een klein scooterverhuurbedrijf opende in San Antonio om toeristen uit te nodigen om de ongerepte stranden en landschappen van Ibiza te verkennen. In deze plaats begon Mariano Roig in het bedrijf, die met slechts 15 jaar oud de motorfietsen al repareerde en klanten bediende. Daar Luis in Madrid woonde, vertrouwde hij het bedrijf al snel toe aan Mariano en veranderde hem in zijn partner toen hij nog maar 18 jaar oud was. Vanaf dat moment stak Mariano Roig al zijn energie in Moto Luis om het één van de betrouwbare lokale autoverhuurbedrijven op Ibiza te maken, met zowel respect voor de klant als voor het eiland.


MOTO LUIS EN DE ERFENIS VAN GOED WERK


Hoewel hij nog steeds op kantoor te zien is, zijn wij zijn dochters, Marga en Marta Roig, die sinds zijn pensionering in 2011 het bedrijf leiden met hetzelfde enthousiasme zoals onze vader ons heeft getoond. Voor ons, voor hem, blijven klantenloyaliteit en tevredenheid de beste prijs, omdat ze de belangrijkste doelen zijn in de geschiedenis van Moto Luis.
De zes decennia ervaring die ons familiebedrijf heeft opgedaan, zet ons ertoe aan om een betrouwbare, vriendelijke, hechte en respectvolle auto- en scooterverhuur te blijven aanbieden op Ibiza met respect voor de klant en het eiland. Want als je houdt van wat je doet, is het erg moeilijk om het niet goed te doen.

Welkom bij Moto Luis. Welkom op Ibiza. De familie Roig en ons uitstekende team van professionals wensen u een prettige vakantie en een prettige autoverhuur toe zonder zorgen.