Hoe kunt u een auto huren op Ibiza zonder eigen risico, de nieuwe verzekering SFW

Een van de meest voorkomende vragen van onze clienten is hoe ze een auto kunnen huren op Ibiza zonder eigen risco, all risk verzekering. Normaal gesproken wordt er in de autoverhuursector verschillende borgbedragen afgeboekt tijdens de huur als maatregel ter voorkoming van mogelijke schade die tijdens de huur aan de auto kan worden veroorzaakt.

Mocht u geen borg willen betalen zodat u van een rustige vakantie kunt genieten dan kunnen wij bij ons verhuurbedrijf het niet makkelijker voor u maken. De auto verhuurbedrijven bieden zeer gecompliceerde verzekeringspakketen aan en u dient bijna een expert te zijn mocht u het uitgebreide overzicht van de meerdere verzekeringen begrijpen. Sommige verhuurbedrijven bieden tot wel 4 verschillende verzekeringspakketen aan. Wij bij Moto Luis bieden u maar één verzekering aan: de verzekering SFW die schade afdekt aan banden, ruiten, 24 uur pechhulp, sloten en blikschade. Geen verder complicaties, of u sluit de SFW verzekering af of u betaald het eigen risico bedrag aan als borg bij huurbegin. Als u de verzekering accepteert met eigen risico dan betaald u dit bedrag aan als borg en wanneer de huur ten einde is krijgt u dit bedrag van ons teruggestort mits er geen nieuwe schade is aan de auto. In geval van nieuwe schade aan het voertuig, bent u verantwoordelijk tot het risicobedrag. Mocht u de SFW verzekering hebben afgesloten betaald u uiteraard niks mocht u nieuwe schade hebben. Het enigste wat nooit afgedekt is het verliezen/kapot maken van de autosleutels.

Mocht u geen borg afboekingen wensen, lees dan dit artikel verder en ontdek hoe u deze kosten kunt vermijden tijdens uw vakantie op Ibiza.

Hoe kunt u het eigen risico bedrag op uw huurcontract van de auto annuleren op Ibiza

Wanneer u een auto huurt bij Moto Luis, heeft u standaard bij de huur een verzekering inclusief die schade aan derden afdekt zowel als inzittenden. Net als bij de andere autoverhuurbedrijven, gaat het hier om een verzekering met een eigen risico bedrag in geval van schade´s, het bedrag bij Moto Luis loopt van 180 € tot 2000 €, afhankelijk van het uitgekozen automodel. Het eigen risico bedrag wordt verrekend op het moment van het ophalen van de auto en dit wordt teruggestort aan het einde van de huur in een tijdsbestek van max 48 uur na het checken van de auto dat deze geen nieuwe schade heeft .

 autohuur in ibiza zonder eigen risico verzekering met alle risico's

Geniet van een rustige vakantie met onze super veilige SFW. © Alberto Paredes / Moto Luis

Mocht u niet willen dat er een borgbedrag wordt ingehouden bij huurbegin, dan biedt Moto Luis haar clienten tegen zeer schappelijke prijzen een all risk verzekering aan, genaamd SFW, afhankelijk van het automodel die u gaat huren. U kunt deze tarieven van de super all risk verzekering die aan uw huurauto verbonden zijn nakijken op onze web, zodat u altijd precies weet wat de eindkosten zijn van uw autohuur op Ibiza en zodat u in alle rust kunt genieten van uw vakantie op Ibiza. Houdt u er nog wel even rekening mee dat wij wel naar een geldige creditcard vragen bij huurbegin, ook al heeft u de all risk verzekering afgesloten. Dit omdat niet iedereen de auto afgetankt bij ons komt terugbrengen of er zijn eventuele andere extra kosten ontstaan zoals extra huurdagen bij verlenging….

Wat dekt de allrisk verzekering niet af?

De all risk verzekering op de huurauto´s in Ibiza dekken een aantal schade´s niet af wanneer deze ontstaan zijn door ongepast gebruik van de auto: schade aan de onderkant van de auto, sleutelverlies of de koppeling verbranden en schade´s die ontstaan tijdens het rijden onder invloed van alcohol of drugs of tijdens roekeloos rijden of handelen.

autoverhuur Ibiza vliegveld terminal moto luis beste huurauto Ibiza luchthaven ophaalfouten te vermijden

Onze medewerkers zullen u helpen bij het kiezen van de optie die het beste bij u past. © Alberto Paredes / Moto Luis

Mocht u na het lezen van dit artikel toch nog vragen hebben dan kunt u ons contacteren via email, Facebook, Whatsapp (+34 672 077 500) of door direct te bellen naar ons kantoor (+34 971 340 521 y +34 971 340 765)

**

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website