¿Ben je op zoek naar sporttoerisme op Ibiza? Kom naar San Antonio!

De aangename klimatologische omstandigheden van ons eiland en de kenmerken van de kust- en binnenlandschappen maken van Ibiza een ideale bestemming voor sporttoerisme. Vooral in San Antonio, waar het hele jaar door sportieve afspraken worden gemaakt. Als je het leuk vindt om te concurreren of te genieten van de natuur en sport, raden we je aan dit artikel te blijven lezen.

Omdat we bij Moto Luis niet alleen willen dat u geniet van uw beste ervaring op het gebied van autoverhuur op Ibiza, maar ook om optimaal te genieten van uw actieve vakantie op Ibiza.

Nieuwe sporttoeristische website in San Antonio

Het hoofdkantoor van Moto Luis bevindt zich in San Antonio, waarvan de locatie naast de prachtige baai van San Antonio het een ideale bestemming maakt voor reizigers die op Ibiza een breed scala aan watersporten en nautische activiteiten zoeken. Maar de gemeente organiseert ook vele andere sportevenementen, evenals een aanbod van paden die geschikt zijn voor fietsen en wandelen. Dat is de reden waarom de stad Sant Antoni de Portmany net een nieuwe website heeft geopend die uitsluitend is gericht op dit soort aanbiedingen. Als u de link http://sports.santantoni.net bezoekt, vindt u informatie over sportevenementen, geplande afspraken in de jaarkalender en ook bedrijven en gespecialiseerde accommodaties in de gemeente.

nieuwe sporttoeristische website in San Antonio

Op de nieuwe web van het sporttoerisme van San Antonio vindt je uitgebreide informatie over de competities die geprogrameerd staan voor 2019

Competities en sportevenementen in San Antonio

De nieuwe website voor sporttoerisme van Sant Antoni de Portmany maakt het mogelijk om de zoekopdrachten van evenementen naar type sport te filteren, met een totaal van 16 categorieën: zeilen, vissen, wandelen, nordic walking, kanoën, parcours, zwemmen, fietsen… U kunt ook geplande afspraken in elke maand van het jaar raadplegen.

Nieuwe goedgekeurde route Camins de Portmany

Een van de nieuwigheden die deze website presenteert is gewijd aan het sporttoerisme in San Antonio is de zogenaamde Camins de Portmany, een 40 kilometer lange wandelroute die door een aantal van de omgevingen loopt met de grootste ecologische en landschappelijke waarde in de gemeente. Nog in afwachting van de voltooiing, zal dit de eerste wandelroute worden van Sant Antoni de Portmany, goedgekeurd door de Spaanse Federatie van Bergsport en Klimmen (FEDME)

nordic-walking-san antonio-sporttoerisme

Het hele jaar door worden er verschillende nordic-walkingtochten georganiseerd, die langs verschillende wandelpaden door de gemeente lopen. © Sports.santantoni.net

Autoverhuur op Ibiza voor uw sporttoeristische reis

Bij Moto Luis ondersteunen we niet alleen de ontdekking van de meest afgelegen en mooie hoeken van ons eiland, maar ook het sporttoerisme dat reizigers verbindt met onze landschappen. Daarom bieden wij het hele jaar door speciale tarieven voor bezoekers die naar het eiland reizen om deel te nemen aan enkele van de sportwedstrijden die op Ibiza worden gehouden. Als u al uw gereserveerde nummer heeft en u wilt een huurauto huren voor de rest van uw uitje, profiteer dan van onze meest sportieve promotiecode: DEPORTE19. Hiermee krijgt u een korting van 5% op uw reservering, en bij complete aanbetaling wordt automatisch nog eens 5% toegevoegd op alle reserveringen op internet. Een totale korting van 10% die u zeker veel voordeel zal opleveren tijdens uw sportvakanties op Ibiza.

In Moto Luis hebben we een grote vloot met gezinsmodellen © Alberto Paredes / Moto Luis

Wij bij Moto Luis kunnen u een breed aanbod aan verschillende auto´s aanbieden waaronder familieauto´s © Alberto Paredes / Moto Luis

Openingsfoto: (c) Jon Izeta / sports.visitsantantoni.net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website