Ibiza, ¿op de scooter of in de auto?

25 de juni de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Een van de grootste twijfels van reizigers die voor de eerste keer Ibiza bezoeken, heeft te maken met het transport: is het nodig om een ​​voertuig te huren? En is het in dit geval beter om een ​​auto of een scooter te huren? Als u uw volgende vakantie naar Ibiza aan het voorbereiden bent en deze vraag is naar voren gekomen, lees dan verder en ontdek de voordelen van elk type verhuur.

Ibiza: de perfect maat

Ons eiland heeft een totale oppervlakte van 570 vierkante kilometer, wat veel van de reizigers verrast die op Ibiza landen met het idee dat het een klein eiland is. Natuurlijk is de grootte voldoende om gemakkelijk dezelfde dag van noord naar zuid en van oost naar west te bewegen. De maximale afstand tussen twee punten bereikt zelfs geen 50 kilometer. We moeten echter in gedachten houden dat Ibiza een bergachtig terrein heeft met veel heuvels en wegen met veel bochten, vooral in de Sierra de Mala Costa, in het noordoosten en in de Serra de Sant Josep, in het zuidwesten.

 width=
De wegen van Ibiza kronkelen vaak door beboste heuvels. © NC / Moto Luis

Voordelen van het huren van een auto op Ibiza

– De beste optie als u van de ene kant naar de andere kant van het eiland wilt reizen en niet veel ervaring hebt met het rijden op een motor of scooter.

-De meeste zuinig optie in het geval als u in een groep van 3 of 4 personen reist.

– Grote verscheidenheid aan modellen voor alle budgetten en smaken, van kleine auto’s tot cabriolets of jeeps, en vele andere opties.

– Langere transfers zijn comfortabeler voor een bestuurder die niet gewend is aan het rijden op een motorfiets of scooter.

– U kunt een parasol, handdoeken, het flamenco luchtbedje, extra kleding, en koude biertjes meenemen …

 width=
Wijngaarden in de vallei van Sant Mateu. © NC / Moto Luis

Voordelen van het huren van een motorfiets of scooter op Ibiza

– Het is een goede optie als u alleen het gebied waar u verblijft en de naaste omgeving wilt verkennen.

– In de zomer zult u geen parkeerproblemen ondervinden.

– Als je met z’n tweeën gaat, en afhankelijk van het gekozen model, is het een goedkopere optie dan het huren van een auto en is het brandstofverbruik lager.

– Je geniet van het eiland op een andere manier als je deze op een scooter ontdekt: je ruikt meer geuren en je hebt een groter gevoel van vrijheid. Natuurlijk is het voor het huren van een scooter noodzakelijk om ervaring te hebben met het besturen van dit type voertuig.

– Als u in het bezit bent van een rijbewijs om 300 cc-model te kunnen rijden, heeft u geen probleem om de meest bergachtige gebieden van het eiland te betreden. Als u niet zeker bent van welke scooter u kunt huren, aarzel dan niet om ons te vragen.

 width=
De motor is een goede optie wanneer u alleen een deel van het eiland gaat verkennen. © NC / Moto Luis

Weet u al welke huuroptie het meest geschikt is voor uw vakantie op Ibiza? Als dat het geval is, kijk dan op onze website voor de aanbiedingen die op dit moment beschikbaar zijn en boek vandaag nog uw huurauto of motorfiets. En als u vragen heeft, helpen we u graag verder via onze e-mail, telefoon (Tel.: 971 340 521 – 971 340 765 – 971 346 102), onze What’s App (672 077 500) of onze Facebook-chat.

**

Wil je meer weten over andere voordelen van het huren van een auto op Ibiza?

Klik op de volgende link en ontdek de voordelen van het huren van uw auto bij Moto Luis

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis|motorverhuur|tips,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS