Popcorn avonden en bioscoop in de openlucht

20 de juni de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Popcorn, frisdranken, een goede film en de beste zaal van het eiland: Dalt Vila. Dit is een fantastisch plan die we je kunnen aanraden in de zomeravonden. Geniet van een openlucht filmsessie in het het bolwerk van Sant Pere, gelegen naast het zonneplein, plaza del Sol. ¿Heb je er al zin in?

Voor velen van ons gaan we weer terug in de tijd naar de zomers van onze kindertijd en puberteit, naar de lange nachten waar alles speciaal was. Terug naar de vakantietijd. Het is heel goed mogelijk dat ook bij jou deze herinneringen worden opgeroepen of het kan zijn dat je dit nog nooit hebt meegemaakt en nu wel van deze ervaring kan gaan genieten. Wat uw antwoordt ook zal zijn, het plan die Cinema Paradiso Ibiza u voorstelt ga je zeker leuk vinden. Waarom, ¿wie wil er nu niet genieten heerlijk onderuit liggend op een comfortable luxe poef, in de koele nacht omringd door de oude stadsmuur van de werelderfgoed en de muur als filmscherm? Als dit plan u ook aantrekt, kijk dan zeker naar de verschillende fims en sessies die tot eind September draaien en boek je entréekaartjes direct op de web van Cinema Paradiso Ibiza. De plaatsen zijn beperkt dus wacht zeker niet te lang met reserveren voor dit speciale uitje.

Cinema Paradiso, Ibiza. © Cinema Paradiso
Cinema Paradiso, Ibiza. © Cinema Paradiso

Deze zomer Cinema Paradiso Ibiza heeft één sessie per week gepland, normaal gesproken op dondagavonden. De gekozen films omvatten nieuwe films van dit jaar maar ook klassieke films uit de afgelopen decennia´s. Truman, Saturday Night Fever, Little Miss Sunshine, The Big Short, Trumbo, Scarface o El Padrino zijn enkele van de films die worden getoond in de Baluarte de Sant Pere.

¿Heb je nog een huurauto nodig tijdens uw vakantie op Ibiza? Als dat zo is, vergeet dan zeker niet onze aanbiedingen te bekijken, reserveer uw huurauto met ons en maak je klaar om te gaan genieten van je reis over het eiland Ibiza.

Moto Luis Rent a Car, autoverhuur in Ibiza sinds 1956.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als eivissa|nacht|romantische plannen|vila,

Plaats een reactie

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS