Voorwaarden

INCLUSIEF: Locale belastingen, vrije kilometers, all risk-verzekering met eigen risico, wegenassistentie 24 uur (mits u de all risk verzekering heeft afgesloten) en jonge bestuurders zonder extra kosten.

NIET INCUSIEF: Benzine, extreme viezigheid. Eigen risiko in geval van schade(zie hieronder voor meer info bij verzekeringen). Het is niet toegestaan te roken in de auto en dieren te vervoeren.

BENZINE: De auto wordt met een volle tank afgegeven en zo dient men die ook terug te geven. Mocht er benzine missen bij teruggave dan worden de missende liters + 20€ voor servicekosten doorberekend op uw laatste huurdag (scocoters + 10€ servicekosten aftanken)

LUCHTHAVEN AFLEVERINGEN:

0€ 08-19.00 uur

10€ 19-22.00 uur

25€ 22-02.00 uur

LUCHTHAVEN SERVICE: 15€

Als u de auto heeft gehuurd met eigen risiko en u wilt dat deze persoonlijk gecontroleerd word door ons personeel op de laatste dag dan kan dit alleen op ons kantoor tijdens onze openingstijden.

RESERVERINGEN ZONDER TIJDSCHEMA

Als u nog geen vluchttijden heeft tijdens het maken van uw reservering, wordt zowel de complete dag van aankomst als de vertrekdag geblokkeerd in ons reserveringsssyteem. Als u ons in de volgende 14 dagen vanaf de datum van uw reservering de exacte tijden doorgeeft, betaalt u alleen voor de uren dat u het voertuig zult gebruiken. Mocht u een reservering maken in de zomer en u kunt ons niet de tijden van het ophalen en afgeven van de auto op het momento van boeking, betaalt u altijd complete huurdagen.

PRIVÉ HUIZEN AFLEVERINGEN EN HOTELS BUITEN HET STADSCENTRUM:

80€/rit, min. huur 7 dagen en altijd on request.

Wanneer een voertuig zich in een villa/hotel bevindt, wordt met onze medewerkers afgesproken waar de sleutels zullen worden achtergelaten (bij de receptie in het geval van een hotel) zodat we het voertuig om 9 uur kunnen ophalen op de laatste huurdag.

HOTELS IN TALAMANCA, FIGUERETAS, PLAYA DEN BOSSA: Service hotels op aanvraag.. HOTELS GELEGEN IN HET CENTRUM VAN SAN ANTONIO: gratis transfer naar ons kantoor

EXTRA´S:

extra bestuurder en zitverhogingen 4€/dag, max. 40€ per huur, maxicosi´s en kinderzitjes 6€/dag en max. 60€ per huur.

VERVROEGDE OF VERLATE TERUGGAVE:

mocht u de auto vroeger willen afgeven en u informeert ons hierover met min. 72 uur in het voren dan krijgt u de dagen dat u de auto niet gebruikt heeft teruggestort van ons. Als u de auto niet inlevert op de datum en tijd die in uw contract zijn vastgelegd, heeft Moto Luis het recht om een bonus te innen voor het extra werk + het huurbedrag van de extra dagen en een toeslag als we de volgende klant een duurdere autocategorie moeten geven.

VERLENGING VAN DE RESERVERING OF VAN HET HUURCONTRACT::

Dit is mogelijk zolang wij wij beschikbaarheid hebben. We berekenen de dagprijs die op dat moment geldig is

CREDIT CARD:

u heeft een credit card nodig bij huurbegin. U kunt echter de huur ook cash betalen of per pinpas/maestro, maar een visa/mastercard is nodig voor de garantie van de auto voor evt. extra´s zoals missende benzine, schade, het verliezen vd sleutel of extra huurdagen. Mocht u alleen in het bezit zijn van een debit card dan innen we via deze card een extra borg in, de hoogte is afhankelijk vh automodel dat u heeft gereserveerd (+/- 200 euro). Dit krijgt u aan het einde vd huur teruggestort mits er geen nieuwe extra´s ontstaan zijn . Mocht u niet de all risk verzekering hebben afgesloten dan wordt het eigen risiko bedrag afgeboekt van de card. Dit bedrag wordt teruggestort aan het einde van de huur in een periode van 72 uur wanneer er geen nieuwe schade is, de tank vol is en de auto teruggebracht werd op de afgesproken tijd en dag.

BETALING:

Op het moment van reserveren of bij het ophalen van de auto. Mocht u met American Express willen betalen dan betaalt u 5% meer over het totale huurbedrag

BEKEURINGEN:

dienen betaald te worden door de client. Ons bedrijf kan u eventuele administratiekosten in rekening brengen (30€).

HELMEN:

2 helmen zijn inclusief bij de huur van een scooter. De verzekering dekt nooit het verliezen van de helm (30€) af. Ook sleutelverlies is nooit inclusief. Kosten scootersleutel van 10 – 40 euro en voor auto´s ligt het bedrag af van de kosten van de officiële autodealer.

ANNULERINGSVOORWAARDEN:

Op het moment dat u een boeking maakt bij ons en u de auto niet komt ophalen wordt er 1 dag huur berekend. U kunt gratis annuleren tot 48 uur voor de afhalingsdatum van de auto. Uitzondering zijn de maanden juni, juli, augustus en september voor alle automaten, Jeeps, cabrio´s, minibussen en andere luxe auto´s. Mocht u met min. 30 dagen voor aankomst annuleren zijn er geen kosten, 30-15 dagen voor aankomst een 10% van het totaal en minder dan 15 dagen in het voren een 20% van het totaal van de reservering (het minimum bedrag is 1 huurdag van het vigente balietarief). U kunt uw reservering annuleren door ons een email te sturen aan info@motoluis.com. COVID-19/annulatievoorwaarden: je kan altijd GRATIS annuleren tot 48 uur vóór de oppikdatum van de auto. Dit geldt ook voor luxewagens (automaten, Jeeps, cabrio´s, minibussen, …) indien het om een geldige covid-19 reden gaat (bv. als je vlucht of hotel werd geannuleerd), deze luxewagens moeten daar wel een bewijsje van doorsturen. Je kan ook je booking GRATIS wijzigen/verplaatsen onder dezelfde voorwaarden, ook al heb je nog geen nieuwe datum.

ONZE AANBEVELINGEN:

Laat u alstublieft geen waardevolle spullen in de auto achter. Wij raden u aan de auto nooit af te sluiten. Zo vermijden wij inbreukschade aan de auto.

ELECTRISCHE AUTO´S:

U bent verplicht de auto met een min. lading van 50% aan ons af te geven op de laatste huurdag. Is de lading minder dan 50% dan bereken wij 1 extra huurdag door (balietarief). Mocht u de 2 stekkers die u van ons ontvangt kwijt raken dan bent u hiervoor verantwoordelijk en worden de kosten in rekening gebracht. Hiernaast ontvangt u van ons op dag 1 een pasje voor het kunnen opladen vd auto bij de publieke laadpunten. Ook deze is niet inclusief mocht deze verloren gaan.

EIGEN RISIKO IN GEVAL VAN SCHADE:

Het eigen risiko bedrag moet worden betaald bij huurbegin. Dit bedrag wordt teruggestort in 48 uur max mits er geen nieuwe schade is aan de auto. Mocht er wel nieuwe schade zijn dan wordt het restbedrag teruggestort mocht de reparatie goedkoper uitvallen dan het eigen risiko.

Als u de auto heeft gehuurd met eigen risiko en u wilt dat deze persoonlijk gecontroleerd word door ons personeel op de laatste dag dan kan dit op ons kantoor gelegen aan de grote weg van de luchthaven tijdens onze openingstijden (09-19.00 uur) en zon-feestdagen van 09-13.00 uur of op ons hoofdkantoor in San Antonio van maandag t/m zaterdag van 09-20.00 uur en zondagen van 09-13.00 uur (gedurende de zomermaanden). Mocht uw teruggave buiten deze tijden vallen, en u heeft nieuwe schade aan de auto, dan wordt de auto gefotografeerd op dezelfde plek waar u deze heeft achtergelaten en deze foto´s worden voor geldig verklaard. De client is verantwoordelijk voor de schade tot dat ons personeel de auto ophaald. Ons bedrijf informeerd de client zo snel mogelijk per email en voegd de foto´s bij die gemaakt zijn van de schade en positie van de auto.

VERZEKERINGEN (SLEUTELVERLIES NOOIT AFGEDEKT !) :

AUTO MODELMIN.LEEFTIJD EN ERVARING OM TE KUNNEN HURENEIGEN RISICO IN GEVAL VAN SCHADEAFKOOP EIGEN RISICO (ALL IN ONE VERZEKERING) PRIJS PER DAGMIN.LEEFTIJD EN ERVARING OM TE KUNNEN HUREN
125 – 300 CC  MIN. LEEFTIJD EN RIJ-ERVARING OM DE ALL IN ONE VERZEKERING TE KUNNEN AFSLUITEN250€8€
KLEINE AUTO´S21 JAAR & 2 JAAR RIJERVARING500€12€25 JAAR & 3 JAAR RIJERVARING
MIDDENKLASSERS SUV PEUGEOT RIFTER23 JAAR & 3 JAAR RIJERVARING650€15€25 JAAR & 3 JAAR RIJERVARING
MERCEDES GLA BMW 118 A325 JAAR & 3 JAAR RIJERVARING800€20€30 JAAR & 5 JAAR RIJERVARING
CABRIO´S GLB 5+2 ZITPLAATSEN JEEP RENEGADE JEEP WRANGLERS (BASIC)25 JAAR & 3 JAAR RIJERVARING1000€30€30 JAAR & 5 JAAR RIJERVARING
JEEP WRANGLER SUPERIOR JEEP WRANGLER SUNRIDER LAND ROVERS RANGE ROVERS TESLA25 JAAR & 3 JAAR RIJERVARING2000€40€30 JAAR & 5 JAAR RIJERVARING
MINIBUSSEN30 JAAR & 5 JAAR RIJERVARING2000€40€30 JAAR & 5 JAAR RIJERVARING

Nooit inclusief als de autosleutel verloren/kapot gaat en verkeerde brandstof tanken

Mocht u schade oplopen tijdens uw huur dan bent u verplicht ons hierover te berichten (email aan cora@motoluis.com en info@motoluis.com ) in een periode max van 24 uur (ook al heeft u onze all in one verzekering afgesloten). Vergeet niet foto´s mee te sturen van de schade die u heeft opgelopen + kenteken vd auto die u bij ons heeft gehuurd!

TRACEERAPPARATEN:

Ons verhuurbedrijf kan elektronische apparaten gebruiken waarmee de status en werking van het voertuig kan worden gecontroleerd en/of zijn bewegingen kunnen worden gevolgd.

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS