5 redenen om een auto te huren op Ibiza bij Moto Luis

5 de februari de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

¿Heeft u uw vluchttickets al gekocht en het hotel gereserveerd, maar nog geen autohuur voor uw vakantie op Ibiza? ¿Bent u al begonnen met het kijken naar aanbiedingen maar u wordt duizelig van alle kleine lettertjes ter verkoming van onaangename verrassing tijdens het ophalen van de auto?

Daarom willen wij u graag 5 redenen geven om Moto Luis autoverhuur Ibiza te vertrouwen, een familiebedrijf die al sinds 1956 auto´s en scooters verhuurt en die kwaliteitsdiensten aanbiedt aan reizigers zoals u.

  • 1. Breed aanbod aan auto´s en elke 2 jaar worden alle auto´s vernieuwd

In Moto Luis vindt u een breed scala aan automodellen voor ieders smaak en behoeften: minibusjes, cabrio´s, SUV´s, 4 X 4 , automatische transmissie´s, goedkope automodellen, scooters… Ons bestand aan auto´s wordt elke 2 jaar vernieuwd en deze worden altijd in optimale conditie verhuurd. Zodat niets je van je vakantie kan afleiden.

Jeep in de buurt van Cala Conta, in de westkust van Ibiza Moto Luis autoverhuur Ibiza
Jeep in de buurt van Cala Conta, in de westkust van Ibiza. (c) Moto Luis autoverhuur Ibiza

  • 2. Autoverhuur zonder onaangename verrassingen

Helaas is het gebruikelijk dat huurders verrassingskosten krijgen die niet op de reservering stonden. Bij Moto Luis krijgt u de rekening zoals op uw boeking werd bevestigd. Geen verrassingen. Wij berekenen geen kosten voor benzine. U betaalt alleen voor de brandstof die u verbruikt: wij geven u de auto met een volle tank en u geeft deze op dezelfde manier terug aan ons. Eenvoudig, toch?

  • 3. Gepersonaliseerde luchthavenafleveringen

Vergeet transfers die u van de luchthavenhal naar de auto brengen en vergeet lange rijen. Wij leveren de auto direct op de parkeerplaats van de luchthaven op Ibiza, zodat je gelijk kunt wegrijden na landing. Wij verzorgen verder ook persoonlijke afleveringen aan privéhuizen, bieden hotel en havenservice aan.

- Aflevering van de auto op het luchthaventerrein
Aflevering van de auto op het luchthaventerrein

  • 4. Goede prijzen en een goede service

Bij Moto Luis vindt u strakke en transparente prijzen vanaf het eerste moment. Daarnaast is ons personeel altijd beschikbaar om u verder te helpen per telefoon of u kunt ons bezoeken op het hoofdkantoor gelegen in Sant Antoni de Portmany.

Wij spreken spaans, engels, duits en nederlands. Aarzel niet ons te contacteren mocht u nog onduidelijkheden hebben over de auto- of scooterhuur. U kunt ons ook vragen stellen over het eiland of u kunt ons blog bezoeken, onze reisgids over Ibiza waar u vele voorstellen kunt teruglezen over routes, restaurants, stranden, winkels, nieuwtjes en nog veel meer.

  • 5. Ervaring van meer dan 60 jaar

Wij bieden onze autoverhuurdiensten aan sinds 1956 aan alle reizigers die aankomen op Ibiza en behoefte hebben om het eiland te leren kennen. Met een zorgvuldige service dat past bij de behoeften van de klant.

U kunt direct reserveren per telefoon (0034 971 340 521), per email, via onze web of u kunt ons contacteren via social media Twitter, Instagram en Facebook. Daarnaast garanderen wij uw reserving. Vergeet overboekingen en onaangename verrassingen.

Meer dan 60 jaar al verhuren wij auto´s en scooters op Ibiza
Meer dan 60 jaar al verhuren wij auto´s en scooters op Ibiza

***

Bezoek onze web, lees meer over onze speciale aanbiedingen en reserveer uw huurauto nu.

Motoluis, autoverhuur op Ibiza sinds 1956

***

 

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|ibiza|rent a car ibiza|verhuur van auto´s op ibiza,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS