Geniet van de bloei van de amandelbomen in Ibiza

31 de december de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Een van de mooiste periodes voor een bezoekje aan het eiland Ibiza is tussen eind januari en half februari, wanneer het eiland probeert het voorjaar voor te zijn dankzij de bloei van de amandelbomen. Als u over een weekendje weg denkt in de winter, aarzel dan niet. U vindt een zeer aangename temperatuur gedurende de dag, veel rust en één van de mooiste natuurlijke schouwspellen van het eiland.

Hoewel er veel amandelbomen verspreid staan over het hele eiland, vindt je een hogere concentratie rond het dorp van Santa Agnès. Daar, in de zogenaamde plá de Corona, vindt u één van de mooiste winterbeelden van Ibiza. U kunt de vallei per auto verkennen, benader ook het naburige dorp van Sant Mateu en dan terug naar Santa Agnès, parkeer de auto en maak een wandeling door de velden van amandelbomen. Er is een circelvormige route die zelfs langs de klif van Sa Penya Esbarrada loopt, van waar u een fantastisch uitzicht heeft over de westkust van Ibiza. Hier is het rustieke restaurant die Las Puertas del Cielo of wel poorten van de hemel heet, hoewel u misschien terug wilt keren naar het dorp om te genieten van de beroemde tortilla van aardappelen en groenten van Can Cosmi.

winter Ibiza rent a car Ibiza
Pla de Corona, Ibiza. © Moto Luis Rent a Car

Een weekend vol amandelbomen

Wordt je al enthousiast om Ibiza te bezoeken op deze data? Maak dan deze aantekeningen van 5 voorstellen:

  1. Bezoek de Sant Antoni toerisme website en ontdek de nachtelijke wandeling met gids van nordic-walking die jaarlijks georganiseerd wordt door de gemeenteraad.
  2. Verblijf in de omgeving. Wij houden in het bijzonder van het landelijke hotel Can Pujolet, open in de winter en waar Nina haar gasten zorgvuldig verzorgt .
  3. Geniet van de goede Ibiza comtemporanea keuken in Es Ventall, in het dorp van Sant Antoni.
  4. Leer het meer autenthieke Ibiza kennen en volg onze routes door het noorden van Ibiza.
  5. En op zaterdag, net als de rest van het jaar, kun je naar de hippie markt van Las Dalias.

Can Pujolet hotel winter Ibiza
Can Pujolet

 **

Wat vindt je van ons idee? Zo ja, leer meer over onze aanbiedingen, boek met ons en maak je klaar om te genieten van uw reis naar Ibiza.

**

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als autoroutes|ideeën|winter,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS