Bruiloft op Ibiza

6 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

_trouwen-in-het-buitenland-4-Een bruiloft in Ibiza is een bijzondere ervaring , veel mensen vliegen daarvoor special naar het eiland. Het unieke licht van het eiland, biedt een levendige en bruisende omgeving. Nergens anders in de wereld is het licht zoals op Ibiza , als zijn spectrum van turkooizen zee , blauwe luchten , witte gebouwen en wolken , groene dennen , rode aarde en vurige horizon bij zonsondergang , deze lenen zich allemaal voor een panorama van visueel genot . Ibiza biedt ook zo veel meer dan alleen een huwelijksreis bestemming daar het eiland plezier en feesten aanbiedt, die hand in hand gaan met zijn luxe en romantische verborgen kant wachtend om ontdekt te worden .

Er zijn veel kleine hotels in het hart van het eiland, gerund door lokale families die het ware Ibicenco gevoel begrijpen waar de schoonheid, natuur en de zee central staan. Het platteland van Ibiza heeft een unieke flora en fauna die nog verstopt is voor het grote publiek. Platteland restaurants en bars die bewegen in harmonie met het trage tempo van het traditionele leven . Kliffen die uitkijken over de intieme uitgestrektheid van de rustgevende Middellandse zee , waar een stelletje bij elkaar kan zitten en kijken naar een zonsondergang , met alleen de vogels en de wind als gezelschap . Zo nu en dan kan er een kleine gekko voorbijkomen om hallo te zeggen.

Van een luxe 5-sterren party hotel, uitgerust met state of the art digitale entertainment, omgeven door pijnboom bossen en de natuur , Ibiza heeft het allemaal . De dubbele persoonlijkheden van het eiland gaan hand in hand en het aanbieden van twee werelden op minder dan 25 km van elkaar . Een van de meest bijzondere ervaringen op Ibiza is om een auto of scooter te huren en deze verborgen geneugten voor zichzelf te ontdekken. Hier bij Moto Luis, onze familie is een deel van ons unieke eiland al generaties lang en we zijn altijd blij om onze klanten de twee verschillende kanten van Ibiza te kunnen tonen . Onthoud altijd dat als je een auto van Moto Luis huurt , je een auto huurt van een lokaal familia bedrijf van het eiland. We kijken uit naar het delen van ons thuis met u .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS