Stijging toeristen in de maand

6 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

turistaEr is-is een toename van het aantal toeristen die een bezoek brachten aan Ibiza tijdens de maand februari. Cijfers vrijgegeven door “Ibestat” liet een toename zien van 25 % in het aantal bezoekers naar het eiland van de overeenkomstige cijfers van vorig jaar . De meerderheid van de bezoekers waren afkomstig uit Spanje , Duitsland en Nederland met een totaal van 31.000 mensen die de luchthaven van Ibiza aandeden. Moto Luis Ibiza ‘s belangrijkste autoverhuur bedrijf , biedt een volledige luchthaven autoverhuur service aan gedurende 12 maanden van het jaar op de luchthaven van Ibiza en we verwelkomden veel nieuwe klanten die naar het eiland kwamen gedurende de maand februari . We hebben speciale aanbiedingen voor de autoverhuur beschikbaar voor de luchthaven aankomsten tijdens de winter en lente maanden in Ibiza .

Er is ook een toename van het aantal toeristente zien die een bezoek brachten aan Ibiza tijdens de maanden november , december, januari en februari . Het totale aantal van bezoekers die Ibiza bezohten tijdens de vier wintermaanden was 119,930 waardoor dit de beste herfst en winter periode in vier jaar was qua aantal aankomsten. De hotels in Ibiza lieten ook een toename van 22 % zien in de boekingen en de rest van de reizigers verbleven in gehuurde huizen van familie en vrienden . Moto Luis biedt ook service aan aan onze klanten die de auto vanaf de villa willen huren.

De stijging van de toeristen die een bezoek brachen aan Ibiza tijdens de laagseizoen maanden van november tot april , is een teken dat meer en meer mensen de grote waarde herkennen wanneer zij op vakantie in Ibiza zijn tijdens de laagseizoen maanden. Er zijn veel van de lokale bars en restaurants open en de tarieven van de hotels in Ibiza zijn 20% lager dan het vasteland van Spanje . En naast dit gegeven zijn de vriendelijke eilandbewoners van Ibiza in zeer goede vorm daar het hardwerkende seizoen nog moet beginnen. Moto Luis´ kantoren zijn het gehele jaar geopend om onze klanten te verwelkomen in San Antonio .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS