Service van Moto Luis: uw huurauto op Ibiza met benzinebeleid vol – vol

7 de februari de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Bij Moto Luis zijn we van mening dat een volle tank benzine tijdens de autohuur op Ibiza de voorkeur geniet bij de reizigers tijdens hun vakantie op het eiland. Hieronder tonen wij u de voordelen van deze service die aangeboden wordt door Moto Luis, een van de redenen waarom vele klanten ons elk jaar kiezen als hun favoriete auto- en scooterverhuurbedrijf op Ibiza​

Wij bezorgen uw auto op Ibiza met een volle tank benzine

Een van de belangrijkste clausules van autoverhuurcontracten is een overeenkomst die verwijst naar het brandstofbeleid. En ondanks dit is het een van de meest onopgemerkte voor klanten. In feite hebben de meeste reizigers die auto’s huren tijdens hun vakantie verrassingen gevonden bij het ophalen van hun voertuig, zoals extra kosten voor een tankvulling of vol-leeg opties en die de reizigers verplichten de auto af te geven met benzine die niet is verbruikt of waarbij de tank bijna leeg is.

Service van Moto Luis: uw huurauto op Ibiza met benzinebeleid vol - vol
We bezorgen op de parkeerplaats van de luchthaven van Ibiza met een volle tank en je moet volledig terugkomen – Foto © Alberto Paredes / Moto Luis

In Moto Luis zijn we geen voorstander van een van deze methoden, omdat we in de eerste plaats willen dat onze klanten kunnen genieten van een comfortabele en bevredigende autohuur. Daarom werken we met het volle tankbeleid, dat wil zeggen, als je bij ons huurt, zullen we je de auto overhandingen met een volle tank brandstof en deze dien je ook weer met een volle tank bij ons te retourneren. Daarom vul je alleen de brandstof aan die je hebt verbruikt bij het benzinestation. En geen druppel meer.

Wat gebeurt er als je geen tijd hebt om de auto met een volle tank terug te brengen?

Soms komen onze klanten zo gehaast naar de luchthaven dat ze liever niet bij het benzinestation stoppen om de brandstoftank te vullen. Als dat gebeurt, wordt het nagetankte bedrag verrekend en een extra service toeslag voor het aftanken van € 15.

Waar bevindt zich het dichtsbijzijnde tankstation bij de luchthaven van Ibiza?

Zodat u kunt profiteren van uw autohuur op Ibiza met het vol-vol tanksysteem zonder extra kosten, is het misschien handig om te weten waar het dichtsbijzijnde benzinestation op de weg naar de luchthaven ligt. Pas op ¡ Om deze te bereiken moet je als volgt rijden:

  1. Neem de afrit van de snelweg naar Platge de Ses Salines / Es Cavallet – Sa Canal
  2. Neem op de rotonde de afslag naar Sant Jordi / industriegebied.
  3. Neem op de volgende rotonde de afslag die naar de oude luchthavenweg en het benzinestation leidt

dichtstbijzijnde tankstation naar de luchthaven van Ibiza
Tour naar het dichtstbijzijnde tankstation bij de luchthaven van Ibiza.

Kaart met de dichtstbijzijnde benzinestations naar de luchthaven van Ibiza

U kunt ook de tank van de auto vullen bij andere tankstations op het eiland, zoals die gelegen op de weg richting San Antonio (weg Sant Josep en Eivissa), een ander tankstation gelegen op de weg naar het dorpje Sant Josep de sa Talaia of de tankstations gelegen in de buurt van en naar de hoofdstad van het eiland, bijvoorbeeld. Hier tonen we u de belangrijkste tankstations die het dichtst bij de luchthaven liggen.

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS