Nieuwe All in One – verzekering of hoe u een auto kunt huren op Ibiza zonder eigen risico

29 de maart de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

Een van de meest voorkomende vragen van onze clienten is hoe ze een auto kunnen huren op Ibiza zonder eigen risco. Normaal gesproken wordt er in de autoverhuursector verschillende borgbedragen afgeboekt bij huurbegin ter voorkoming van mogelijke schade´s die tijdens de huur aan de auto kunnen ontstaan.

Mocht u geen borg willen betalen, lees dan ons artikel en ontdek hoe u dit borgbedrag kunt vermijden tijdens uw vakantie op Ibiza.

Hoe kunt u het eigen risico bedrag op uw huurcontract van de auto annuleren op Ibiza

Wanneer u een auto huurt bij Moto Luis, heeft u standaard bij de huur een verzekering inclusief die schade aan derden afdekt zowel als inzittenden. Net als bij de andere autoverhuurbedrijven, gaat het hier om een verzekering met een eigen risico bedrag in geval van schade´s, het bedrag bij Moto Luis loopt van 250 € tot 2000 €, afhankelijk van het uitgekozen automodel. Het eigen risico bedrag wordt verrekend op het moment van het ophalen van de auto en dit wordt teruggestort aan het einde van de huur in een tijdsbestek van max 48 uur na het checken op eventuele nieuwe schade´s aan de auto. Mocht u niet willen dat er een borgbedrag wordt ingehouden bij huurbegin, dan biedt Moto Luis haar clienten tegen zeer schappelijke prijzen een all risk verzekering aan, genaamd All in One.

 autohuur in ibiza zonder eigen risico verzekering met alle risico's
Geniet van een rustige vakantie met onze super veilige All in One. © Alberto Paredes / Moto Luis

Onze All in One all risk verzekering aan

De meeste autoverhuurbedrijven bieden zeer gecompliceerde verzekeringspakketen aan en u dient bijna een expert te zijn mocht u het uitgebreide overzicht van de meerdere verzekeringen begrijpen. Sommige verhuurbedrijven bieden tot wel 4 verschillende verzekeringspakketen aan. Mocht u geen borg willen betalen zodat u van een rustige vakantie kunt genieten dan kunnen wij het niet makkelijker voor u maken. Dus mocht u op zoek zijn naar een autoverhuurbedrijf op Ibiza zonder eigen risico zodat u kunt genieten van een rustige vakantie dan bent u bij Moto Luis aan het juiste adres daar wij het u alleen maar makkelijk willen maken en vandaar ook dat wij maar één all riskverzekering aanbieden: de All in One verzekering. Met deze nieuwe super verzekering hebben wij de dekking uitgebreid en is het volgende nu ook inclusief, schade aan banden (andere bedrijven dekken dit niet af), autoruiten, 24 -7 wegenwacht, sloten en blikschade. Als u de voorkeur geeft aan de standaard verzekering met eigen risico dan betaald u dit bedrag aan als borg en wanneer de huur ten einde is krijgt u dit bedrag van ons teruggestort mits er geen nieuwe schade is aan de auto.

Wat is het verschil tussen de basisdekking met schade aan derden en de All in One – verzekering?

Als u kiest voor de basisverzekering met eigen risico en u maakt een nieuwe schade aan de auto of een derde doet dit zonder dit te melden, dan bent u verantwoordelijk voor het bedrag van de reparatie tot een maximumlimiet van het bedrag van het eigen risico. Kiest u daarentegen voor de verzekering All in One, dan hoeft u niets te betalen voor de schade aan de auto. De uitgebreide All in One -verzekering dekt het verliezen van de sleutel niet af of schade´s die veroorzaakt worden onder invloed van alcohol of drugs of tijdens roekeloos rijden of handelen.

autoverhuur Ibiza vliegveld terminal moto luis beste huurauto Ibiza luchthaven ophaalfouten te vermijden
Onze medewerkers zullen u helpen bij het kiezen van de optie die het beste bij u past. © Alberto Paredes / Moto Luis

Hoeveel kost het om een auto te huren op Ibiza zonder eigen risico met de All in One – uitgebreide verzekering?

De kosten beginnen vanaf 12€ per dag voor alle kleine automodellen. U kunt tijdens het boekingsproces de all risk All in One  superverzekeringstarief bekijken dat overeenkomt met uw huur, zodat u altijd duidelijkheid heeft over de uiteindelijke kosten van uw autohuur op Ibiza en u kunt op deze manier genieten van een rustige vakantie. Houd er rekening mee dat zelfs als u deze optie reserveert, we bij het ophalen van uw auto om uw creditcardnummer zullen vragen voor het geval u de auto niet met een volle tank benzine terugbrengt of andere extra´s die kunnen ontstaan zoals bijvoorbeeld extra huurdagen.

Meer informatie

Mocht u na het lezen van dit artikel toch nog vragen hebben dan kunt u ons contacteren via email, Facebook, Whatsapp (+34 672 077 500) of door direct te bellen naar ons kantoor (+34 971 340 521 y +34 971 340 765)

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS