Ibiza, uw bestemming voor producties

15 de september de 2017
Motoluis Rent a Car Ibiza

Denk je erover om een modeproductie op Ibiza te organiseren? ¿En heb je een huurauto of laadbusje nodig voor de job? ¿Bent u op zoek naar inspirerende plekjes voor uw foto sessies? In deze nieuwe post kunnen wij u uitleggen hoe Moto Luis u kan helpen om uw productie succesvol te maken.

De lokatie

Ibiza is niet alleen in de afgelopen jaren een van de meest gewilde vakantie bestemmingen ter wereld geworden, maar ook een van de meest aantrekkelijke sets voor producties van mode en reclame dankzij de mooie stranden, kleine landwegen over heuvels met pijnbomen, de unieke architectuur van het eiland en de schoonheid van het mediterrane platteland. Het eiland van Es Vedrá, de zoutbergen en de zoutpannen, de merkwaardige sculpturen van Cala Llentia, de turquoise wateren van Cala Conta, de visserhutjes bij Sa Caleta, de middeleeuwse straten van de oude stad Dalt Vila, het haven district van Ibiza, de amandelbomen en johannesbroodbomen in de valleien van Santa Agnès of Morna zijn enkele van de fotogenieke enclaves voor producties over reclameboodschappen die te maken hebben met mode, cosmetica, accessoires en auto´s, onder anderen. Niet te vergeten de spectaculaire villa’s en traditionele huizen die ook beschikbaar zijn als locaties.

Busjesverhuur op Ibiza, modeproducties, Mercedes huren op Ibiza, autoverhuur op Ibiza, productiebedrijven op Ibiza
Het eiland Ibiza is vol prachtige plaatsen waar je een modeproductie kunt verwezenlijken.

Moto Luis en producties

Ons verhuurbedrijf omvat een breed en modern aanbod van auto´s waaronder modellen die geschikt zijn voor audiovisuele producties. Je vindt bij ons auto´s met 9 zitplaatsen met een grote kofferbak, zoals Ford Transit, Opel Vivaro, Mercedes Vito en Mercedes V, daarnaast ook busjes met een laadcapaciteit van 11 m2 die voorzien zijn met stokken voor het ophangen van de kleding die nodig is voor de productie. Aarzel niet om ons te raadplegen via email of per telefoon, zodat wij u het beste aanbod kunnen aanbieden aangepast aan uw behoeften.

Busjesverhuur op Ibiza, modeproducties, Mercedes huren op Ibiza, autoverhuur op Ibiza, productiebedrijven op Ibiza
Ons bestand bestaat oa. uit voertuigen met grote capaciteit en laadbusjes. (c) Michael Janitor

Productiebureaus

Als u gespecialiseerde hulp nodig heeft bij de productie of bij audiovisuele producties, raden wij u aan contact op te nemen met de teams van de volgende bedrijven die gespecialiseerd zijn in producties in Ibiza en Formentera: Onsite Pro Ibiza, 365 Productions, Caramba Productions, Film Plus, New Moon Productions, Dolce Vita en BCN Skies. Als uw modeproductie gecombineerd wordt met een evenement, raden wij u aan contact op te nemen met Michael Janitor (michaeljanitor.com), die een uitstekende conciërgeservice aanbiedt.

Busjesverhuur op Ibiza, modeproducties, Mercedes huren op Ibiza, autoverhuur op Ibiza, productiebedrijven op Ibiza
Foto van één van de spectaculaire villa´s die u kunt huren op Ibiza voor uw publiciteitsproductie. (c) Onsitepro Ibiza

 

**

Organiseert u een bruiloft of bedrijfsfeest en moet u een groot aantal voertuigen huren?

Neem contact met ons op en wij zullen het budget opstellen dat het beste bij u past.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS