Ibiza bloop Festival

1 de september de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

BLOOPMoto Luis Ibiza isr trots op de ondersteuning van het bloop International Proactive Art Festival dat 31 dagen lang plaatsvindt in San Antonio van 16 juli tot 16 augustus. Het festival is een avant-garde kunst project “Kunst is voor iedereen.” Bloop´s fundamentele waarden hebben het festival gedefinieerd sinds haar oprichting als een proactief en cultureel festival dat reageert op problemen in de hedendaagse samenleving door middel van kunst, muziek en technologie.

Het benutten van de kracht van kunst om te onderwijzen en te communiceren met mensen is wat het Bloop Festival in de afgelopen vijf jaar heeft gedaan. De kunstenaars die deelnemen aan het Bloop Festival en deze kunsttentoonstellingen geven spreken een begrijpelijke taal door middel van schilderijen, installaties, sculpturen, fotografie en muurschilderingen. De wijze van de tentoonstelling is duidelijk voor alle soorten publiek, van kinderen tot volwassenen, de bezoekers van het festival kunnen universeel genieten zonder grenzen.

Het Bloop Festival toont niet alleen de hedendaagse kunstscènes op het eiland Ibiza, waar nieuwe concepten en bewegingen plaatsvinden, het functioneert als een educatief platform en onderwijst het publiek over een bepaalde sociale of culturele kwestie. Dit is wat het bloop Festival uniek maakt en die dagelijks gratis geopend is voor het publiek. Bekijk het volledige schema voor het festival in www.bloop-festival-com.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS