Nieuwe verkoop van occasion auto´s in Ibiza

15 de oktober de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Sinds deze maand , beschikbaar in Moto Luis onze brede selectie van de verkoop van gebruikte auto’s op Ibiza. Als het tijd is om een ​​auto te kopen of van auto te veranderen die je al hebt, blijf dan dit artikel lezen en bekijk onze aanbiedingen, de beschikbare modellen en alle voordelen die we bieden bij het kopen van onze gebruikte auto’s.

Ontdek onze nieuwe verkoop van gebruikte auto’s op Ibiza

De Moto Luis-vloot wordt voortdurend vernieuwd, dus onze gebruikte auto’s hebben een maximale leeftijd van drie jaar. Afhankelijk van uw behoeften en budget vindt u economische modellen, middelgrote, busjes, automaten, cabriolets, bestelwagens, luxe modellen en jeeps. Sommige modellen die we beschikbaar stellen aan onze klanten zijn: Fiat Panda, Fiat 500, Opel Corsa, Ford Focus, Ford Transit, Seat Ibiza, Peugeot 208, Jeep Wrangler, Mini Cabrio en Smart Forfour. U kunt de volledige selectie gebruikte voertuigen in dit bestand bekijken: VH 2018.

 width=
In Moto Luis Ibiza vindt u de juiste auto die bij uw budget past. © Alberto Paredes / Moto Luis

Voordelen van het kopen van uw tweedehands voertuig in Moto Luis Ibiza

In Moto Luis vindt u concurrerende prijzen en budgetten voor alle mensen bij de verkoop van tweedehands auto’s. Ons doel is echter niet alleen om onze voertuigen te verkopen, maar ook om deze in de beste omstandigheden mee te geven aan de klant. Dat is de reden waarom u bij het kopen van uw tweedehands auto in Moto Luis Ibiza het volgende ook inclusief krijgt bij de verkoopprijs:

  • Één jaar mechanische garantie
  • Overdrachtskosten
  • De gemeentelijke circulatiebelasting van het lopende jaar
  • Levering van het voertuig met het uitgevoerde onderhoud, inclusief het verversen van olie en filters.
  • APK keuring.
  • Mogelijkheid van financiering: als u de aankoop van uw auto wilt financieren, bieden we onze klanten bij Moto Luis zeer aantrekkelijke financiële voorwaarden aan. Aarzel niet om ons te vragen!

 width=
Bezoek onze kantoren in Sant Antoni de Portmany: u kunt de beschikbare modellen bekijken en onze financieringsfaciliteiten opvragen. © Alberto Paredes /Moto Luis

**

Bezoek ons ​​vrijblijvend op ons kantoor in Sant Antoni de Portmany: u kunt het automodel dat u interesseert uitproberen en al uw twijfels nagaan over de aankoop van uw tweedehandsauto op Ibiza

**

Dit artikel is gepubliceerd in gebruikte auto's, en gelabeld als aanbiedingen|Moto Luis|notities,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS