Reacties van onze klanten-I

21 de februari de 2016
Motoluis Rent a Car Ibiza

Hieronder staan de meningen en ervaringen van onze klanten die Ibiza hebben verkend met de huurauto’s van Moto Luis Rent a Car. Hebt u een vraag over onze dienstverlening, tarieven of automodellen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen dit kan via web, per telefoon (+34 971 340 765) of via onze Facebook.

Richard & Susan Griffith, Verenigd Koninkrijk

SInds 10 jaar huren wij onze auto´s bij Moto Luis en de service is altijd uitstekend. De beleefde en vriendelijke aandacht van het team en de snelle service als je aankomt en de auto ophaalt is een belangrijk onderdeel van hun klantenservice

 Mads Kornerup, eigenaar van Shamballa Jewels, Denemarken

De laatste 5 jaar gaat onze voorkeur uit naar Moto Luis voor het huren van een auto Ze hebben redelijke prijzen, een uitstekende service, de auto´s zijn schoon en in perfecte staat. We hadden een keer een probleem met de elektronische sleutel en we stonden in het midden van het eiland; Moto Luis stuurde meteen een monteur. Moto Luis heel erg bedankt dat jullie er zo snel voor ons waren!

Enrique Hoppenbrouwers, Barcelona

Ik ben gek op Moto Luis! Zonder twijfel de beste service,Snelle en handige manier van ophalen op de luchthaven, schone en moderne auto,s en zeer concurrerende prijzen. Meer kun je niet om vragen….

Ståle Jacobsen, Noorwegen

 Ik heb eindelijk een huis gekocht in Ibiza, dus ik ben in 2011 ongeveer 5 keer op het eiland geweest en heb altijd een auto geboekt bij Moto Luis. In mijn ervaring, is Moto Luis zeker de nummer 1 in de autoverhuur in Ibiza, vanwege de algehele service, de levering en het afleveren, de prijzen en de professionaliteit . Ik zal Moto Luis aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen.

Wil je een auto huren in Ibiza? Als dat zo is, kijk bij onze aanbiedingen, reserveer  en maak je op om te gaan genieten van uw vakantie in Ibiza.
Moto Luis Rent a Car, autoverhuur in Ibiza sinds 1956.

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis|reacties,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS