Donatiecampagne 2022: Ibiza en Formentera tegen kanker

25 de februari de 2022
Motoluis Rent a Car Ibiza

Onze nieuwe donatiecampagne voor het seizoen 2022 is al gelanceerd met als doel geld in te zamelen voor de Ibiza en Formentera Vereniging tegen Kanker. Heb jij zin om met ons samen te werken via jouw autoverhuur?

Nog een jaar nodigen we onze klanten uit om deel te nemen aan een solidariteitsinitiatief tijdens de vakantie op Ibiza door een klein en eenvoudig gebaar te maken, dat in tweevoud zal aankomen bij de vereniging die is gekozen voor de donatiecampagne van 2022.

Maak kennis met de Ibiza en Formentera Association Against Cancer IFCC

De niet-gouvernementele en non-profitorganisatie IFCC bestaat alleen uit vrijwilligers en donorpartners en verricht belangrijk solidariteitswerk op Ibiza en Formentera. Dit werk vindt het hele jaar door plaats en omvat zorg en ondersteuning voor patiënten en hun families, voorbereiding van bewustmakingscampagnes, fondsenwerving en het opzetten van programma’s voor preventie en vroege opsporing.

asociacion cancer ibiza ong
Het werk van IFCC varieert van het ondersteunen van patiënten tot het financieren van onderzoeksprojecten. © IFCC

Met de ingezamelde fondsen en donaties biedt de IFCC-vereniging patiënten die het nodig hebben, afhankelijk van het stadium van de ziekte extra ondersteuning aan , zoals de volgende hulp:

Economische hulp aan kankerpatiënten en hun families.
• Uitlenen van orthopedisch materiaal en ondersteunende producten: elektrische bedbodems, rolstoelen, rollators, pruiken, verband met lymfoedeem…
• Aandacht van gespecialiseerde psychologen voor patiënten en hun naasten.
• Steun voor transfers en onkosten voor behandelingen die buiten Ibiza en Formentera worden ontvangen.
• Preventie en revalidatie van lymfoedeem, een gecoördineerd en gesponsord programma samen met het Can Misses Hospital en een aantal particuliere centra.

cancer ibiza formentera organizacion IFCC
De voorzitter van de IFCC, Helen Watson, naast de 16 stoelen die de organisatie schonk aan het Oncohematologisch Dagziekenhuis van het Can Misses Hospital. © IFCC

Screeningsproject voor longkanker

De vereniging heeft altijd projecten lopen, vooral gericht op de vroege opsporing van kanker door middel van verschillende bewustmakingscampagnes. Na de lancering van het colonscreeningprogramma en het verstrekken van financiering aan de Health Area van Ibiza en Formentera, is de volgende doelstelling van de IFCC de lancering van het longkankerscreeningprogramma, een zeer innovatief project dat veel onderzoek en voorbereiding vereist. Dit project is van groot belang voor de IFCC, aangezien deze ziekte een van de belangrijkste kankers is die bij mannen in Spanje worden ontdekt.

U kunt meer te weten komen over het werk van de vereniging op haar website en op haar profielen op Facebook, Instagram en YouTube.

campaña donativos 2022 ifcc

Hoe kunt u samenwerken met IFCC?

Het is heel eenvoudig het werk en de projecten van de IFCC te steunen, aangezien u dit tegelijkertijd kunt doen met het reserveren van uw autoverhuur bij Moto Luis:

• Vul het reserveringsformulier in en kies de data en het gewenste model voor uw huur.
• Wanneer u naar belandt bij het scherm met de extra’s, vindt u de mogelijkheid om een ​​donatie van € 10 aan de Ibiza en Formentera Vereniging tegen Kanker in uw boeking op te nemen. Als u liever telefonisch of per e-mail reserveert, hoeft u ons alleen maar uw wens door te geven, zodat we uw donatie kunnen opnemen in de factuur voor uw reservering (in dit geval kan dit € 10 of meer zijn). Het gedoneerde bedrag gaat volledig naar de vereniging.
• U kunt uw donatie tot 31 oktober in elke reservering doen. Na die dag zullen we een nieuwsbericht op ons blog en op onze sociale netwerken publiceren waarin het bedrag wordt gedoneerd dat door onze klanten en door Moto Luis is gedoneerd, evenals een foto die de overhandiging van de cheque illustreert.

moto luis campaña donativos 2022

Uw donatie is het dubbele waard: Hoe doneert Moto Luis?

Moto Luis zal de Ibiza en Formentera Against Cancer Association hetzelfde bedrag sturen als het bedrag dat door klanten is gedoneerd tot het einde van het zomerseizoen van 2022. Op deze manier ontvangt de vereniging een donatie voor de totale som van beide bedragen. Hoe meer u doneert, hoe meer wij bij Moto Luis zullen doneren en hoe meer de IFCC-vereniging zal ontvangen.

Toegewijd aan ons eiland

In de afgelopen vier jaar waren onze collecties bestemd voor de Banco de Alimentos Cáritas Ibiza (2021, 5.460 €), Asociación de Cáncer de Mama Metastásico (2020, 600 €), Proyecto Juntos (1.600 €), Centro de Menores Hogar del Remei (2018, 1.000 €) en de Disneyland Paris campagne van APNEEF (2017, 2.500 €).

We hopen dat we deze zomer van 2022 allemaal de Ibiza en Formentera Association Against Cancer een genereuze donatie kunnen geven die hen zal helpen bij hun ondersteuning van kankerpatiënten op de eilanden en bij hun belangrijke longkankerscreeningproject.

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS