Salinas strand

18 de november de 2014
Motoluis Rent a Car Ibiza

3829209629_0ca05401ce-300x207Hier bij Moto Luis rent a car, het autoverhuurbedrijf met een uitstekende naam in Ibiza, willen u graag de beste plekjes van het eiland aanraden. We hadden u al de mooiste stranden van Ibiza meegedeeld, waar we begonnen bij Cala Bassa in het westen.  Vandaag nemen wij u mee naar het zuiden van het eiland naar één van de langste zandstranden van Ibiza, het mooie en zeer trendy en hippe Salinas strand. Het gebied rondom Salinas is beschermd natuurgebied waar je de “ibicenca” zoutbergen terug kunt vinden die honderden jaren terug aangelegd werden door de moren,  toen die op het eiland woonden gedurende 400 jaar en die noemden het Yebisah.

Het Salinas strand is één van de populairste stranden die veel stijlvolle mensen aantrekt en muziekliefhebbers.  Het strand heeft meerdere strandtentjes op het spaans “chiringuitos” genoemd maar uiteraard heb je ook restaurants; overal kun je hier terecht voor lekkere mediterane gerechten met goede muziek op de achtergrond die uit de speaker komen die buiten staan. Enkele van de betere DJ´s draaien hier op het Salinas strand, bijvoorbeeld in de Jockey Club en de bar Sa Trinxa waar ook service op het strand zelf wordt aangeboden. Er is toch niks beters dat je eten geserveerd wordt of een verfrissende cocktail terwijl je lekker relaxed bij het horen van het geluid van de zee en de DJ´s.

Salinas is ook een fijn strand om met kinderen te gaan maar is ook een perfect strand voor alle toeristen, jong en oud. Het is hier niet zo luidrustig als bijvoorbeeld op het Playa den Bossa strand en je kunt het “ibicenco” gevoel in al zijn volheid voelen. Dit stand wordt  ook veel bezocht door veel inwoners die op zondag vrij zijn. Het is beter om  door de week te gaan daar het hier dan een stuk rustiger is. Ga wel vroeg naar het strand zodat je niet hoeft te betalen voor een parkeerplekje voor je auto of scooter. Er zijn namelijk veel betaald parkeerplaatsen. De beste manier om het Salinas strand te bezoeken is met de auto die u kunt huren via Moto Luis, beschikbaar al vanaf 19€ per dag. Met een auto heb  je de vrijheid, onafhankelijkheid en comfort en natuurlijk de airconditioning na een lange dag aan het strand. Binnenkort schrijven we een stukje over het strand wat naast Salinas ligt, namelijk Es Cavallet.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS