Ibiza in November

18 de november de 2014
Motoluis Rent a Car Ibiza

disfrutala-en-invierno_ampliacion-300x230Het toeristische (zomer)seizoen op Ibiza eindigt in October, november is een maand waar de vele eilandbewoners  naar uitkijken. Het is de maand dat het eiland weer alleen voor de eilandbewoners is en zij genieten van de vrijheid om in alle rust te kunnen zitten in één van de vele restaurants en bars en praten over het verloop van het drukke zomerseizoen die net voorbij is. De tijd is aangebroken om de batterijen op te laden en te beginnen met de voorbereiding voor de komende wintermaanden die eraan zit te komen en die af en toe best koud kunnen zijn. Vele huizen hebben grote open haarden. Het branden van hout is een traditionele manier van het verwarmen van de huizen gedurende de winter.

Gedurende de maand november zijn er vele activiteiten in de belangrijkste dorpen zoals San Antonio, Santa Eulalia, Ibiza stad, San Juan en San José. Daar het eiland zo rustig is zijn activiteiten als vergezichten bekijken/bewonderen, culturele touren, wandel evenementen en bezoeken aan de wijngaarden  zeer populair. Er zijn ook steeds meer accomodaties het hele jaar geopend metspeciale  aanbiedingen en fijne kortingen. Ook in de wintermaanden  zijn wij geopend bij Moto Luis voor de huur van auto´s en bieden de best mogelijke service aan aan al onze clienten.

Het weer op Ibiza tijdens de maand november is variabel maar zacht. De gemiddelde dagtemperatuur is 16ºC met een máximum temperatuur van 25ºC. De stranden zijn practisch leeg en de gemiddelde zeetemperatuur is 17ºC.
Vele restaurants zijn gewoon geopend, met goedkopere prijzen en vandaar ook dat deze wintermaand geliefd is bij liefhebbers van eten. Verder wordt het culinaire festival “degusta” gevierd.
Alleen Pacha en de nachtclub Boom zijn geopend in de wintermaanden in de weekenden daar de toeristische bars en de grotere clubs gesloten zijn.
Vergeet verder niet naar once web www.motoluis.nl te surfen voor de beste autoverhuur op Ibiza in de maand november.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS