Veranderingen met betrekking tot de spaanse verkeersregels

6 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

Nieuwe verkeersregels die op 9 mei 2014 in werking zijn getreden , hebben invloed op de weggebruikers en autoverhuur klanten in Ibiza . Moto Luis , Ibiza ‘s grootste autoverhuurbedrijf willen graag onze klanten en opdrachtgevers van de veranderingen in de wet adviseren met betrekking tot het rijden op Ibiza wegen. Het is belangrijk dat onze klanten zich bewust zijn van de nieuwe wetten van de weg die hoge boetes en straffen kunnen bedragen . Het is onderdeel van een nieuwe veiligheids- initiatief van de Spaanse regering om te bezuinigen op verkeersovertredingen en sterfgevallen als gevolg van onvoorzichtig rijden op de wegen . Hieronder hebben we een lijst van de belangrijkste punten van de nieuwe Ibiza weg wetten die ook gelden voor heel Spanje .

● Bestuurders die gestopt worden onder invloed van alcohol of drugs krijgen een geldboete opgelegd ter plaatse van € 1000, als men met meer dan het dubbele van de toegestane wettelijke grenzen heeft.

● De Guardia Civil hoeft niet het voertuig te stoppen voor een beschuldiging . Een visuele waarneming van het registratienummer van het overtredende voertuig wordt geacht als voldoende bewijs voor vervolging

● Een Europese richtlijn wordt ingevoerd waarbij verkeersovertredingen die worden begaan in één lidstaat worden gemeld aan de autoriteit het thuisland waar het overtredende voertuig geregistreerd staat.
.
● Nieuwe snelheidslimieten zijn geïntroduceerd. De nieuwe limieten op snelwegen zijn verhoogd van 120 tot 130km per uur en in steden en woonwijken zijn de snelheidsbeperkingen verlaagd van 30 naar 20 kmper uur.

● Het is verplicht voor fietsers onder de leeftijd van 16 jaar een helm te dragen en bestuurders moeten de nodige zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid nemen net betrekking op fietsers.

● Kinderzitjes zijn nu verplicht in alle voertuigen wanneer kinderen worden vervoerd. Volgens leeftijd en lengte moeten kinderen zitten in de juiste posities. Voertuigen kunnen worden in beslag genomen en boetes uitgegeven als kinderen niet juist in de auto zitten.

● Nieuwe wetten voor de Spaanse inschrijving van in het buitenland geregistreerde voertuigen geparkeerd in Spanje zal worden ingevoerd.

De bovenstaande wijzigingen zijn de belangrijkste punten en een samenvatting van de nieuwe wetten in het kader van de 21 pagina Ley 6/2014 modificando la Ley sobre Tráfico , Circulación de Vehículos Motor y Seguridad Vial 339/1990 document dat op 9 mei 2014 in werking is getreden. Wij zouden de gasten en klanten van Moto Luis Ibiza adviseren om zich bewust zijn van de nieuwe wegenwetten in Ibiza en om te rijden met de nodige zorg en aandacht.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS