De beste auto’s te huren in Ibiza

6 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

logo_nuevo_motoluis_grande.pixelimperiumHet kleine eiland Ibiza biedt een aantal goede deals op het gebied van autoverhuur. De luchthaven van Ibiza is een middelgrote luchthaven met autoverhuurbedrijven gelegen net buiten de aankomsthal . Het is altijd belangrijk om te controleren bij het huren van een auto huren in Ibiza , dat de auto’s op de luchthaven geparkeerd staan en dat je niet me een transfer shuttlebus wordt vervoerd naar een kantoor in de omgeving van de luchthaven, je dient dan uren toe te voegen aan het wachten totdat je de sleutels in ontvang kunt nemen van een auto . Moto Luis´ auto’s bevinden zich allemaal op de luchthaven op minder dan 100 meter van de aankomshal. Onze professionele medewerkers staan te wachten bij de auto’s die al klaar zijn om te kunnen vertrekken en we streven ernaar om het papierwerk al geprint mee te nemen voordat de vlucht landt op Ibiza en onze klanten rijden in minder dan 20 minuten weg met de huurauto. Het is belangrijk voor ons bij Moto Luis dat onze klanten genieten van de voordelen van hun vakantie en de tijd niet verspillen met lange rijen en transfers.

Bij het huren van een auto in Ibiza adviseren wij altijd onze klanten om een auto te kiezen die past bij hun budget en persoonlijke wensen. Onze kleine auto’s waaronder de zuinige Fiat Panda zijn ideaal voor 2-3 personen om de vele mooie en geheime stranden van het hele eiland te bezoeken die alleen bereikt kunnen worden met een auto of scooter . Alle auto´s zijn uitgerust met Air – Conditioning en standaard verzekering inbegrepen in de opgegeven prijs op onze website. Al onze auto’s worden geleverd met een volle tank brandstof , we hanteren een vol-vol brandstof beleid , zodat onze klanten alleen betalen voor de brandstof die zij gebruiken . Andere autoverhuren verplichten u voor een volle tank bezine te betalen bij aankomst, minimum 60€ en deze dient leeg afgegeven te worden. Wij raden de mensen sterk aan een onderzoek te houden naar de prijzen voor autoverhuur in Ibiza en niet te vergeten om de kleine lettertjes en brandstof beleid voor de huurovereenkomst te controleren, want wat in het begin er misschien goedkoop uitziet , is vaak duurkoop.

Een andere goede manier om te reizen over het eiland Ibiza is het huren van een Open Top Jeep . Het is een leuke en stijlvolle manier om te reizen met vrienden – de warme mediterrane lucht in je gezicht en de zon die op je neer schijnt. Onze vierzitter Jeeps en cabrio´s zijn zeer populair bij het huren in Ibiza . We bieden ook een luxe auto huren waarmee klanten om het eiland in stijl kunnen reizen. Het eiland Ibiza biedt vele wegen die langs steile kliffen en vlakke valleien gaan . Het is een heerlijke manier om de vele verborgen juweeltjes van ons eiland te ervaren . Met bijna 60 jaar dienst achter ons , Moto Luis is uw beste keuze als het gaat om auto huren op Ibiza .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS