5 redenen om een Jeep Wrangler te huren tijdens uw verblijf op Ibiza

19 de februari de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Onze Jeep Wranglers behoren tot de meest gereserveerde automodellen bij Moto Luis. Ontdek in dit artikel waarom deze zo popular zijn en als je durft, reserveer vandaag nog een Jeep voor uw volgende vakantie op Ibiza.

Ontdek hier meer over de voordelen van het huren van een Jeep Wrangler op Ibiza

  1. een stoere open auto

Ontdek Ibiza in een open Jeep Wrangler. Een unike ervaring wanneer u de secundaire kronkelige wegen neemt door de heuvels en de valleien.

  1. in een automaat rijden

Al onze Jeep Wrangler modellen zijn automaat, dit is vooral interessant voor onze clienten uit de Verenigde Staten. Als u nog nooit in een automaat heeft gereden, maakt u zich geen zorgen. Het is zeer eenvoudig en zeer comfortabel.

 

  1. het is goedkoper dan je misschien denkt

U kunt in Moto Luis al een Jeep Wrangler automaat huren voor 4 personen vanaf 89€ per dag. Maar Moto Luis verhuurt ook de Jeep Wrangler long voor 5 personen en deze kunt u al huren vanaf 140€ per dag. Surf ook altijd even naar onze website daar wij af en toe speciale aanbiedingen hebben voor onze clienten.

  1. deze auto brengt u echt overal

Als u in een villa verblijft of op een boerderij, deze auto brengt u naar elke willekeurige bestemming. U kunt zelfs de meest verborgen hoeken bereiken zoals we in dit artikel aanbevelen: Speciale hoeken van Ibiza die je alleen kunt bezoeken met de auto

  1. het is een echte off-roader

Het kost elke keer meer een echte 4X4 te vinden op de markt, maar de Jeep Wrangler blijft een echt icoon en object van verlangen voor degenen die een passie voor off-road rijden hebben.

Moto Luis Rent a Car Ibiza
Jeep in de buurt van Cala Conta, aan de westkust van Ibiza. (c) Moto Luis Rent a Car Ibiza

Profiteer van de huur van een Jeep Wrangler in Ibiza en…

  • Ontdek Es Vedrà vanaf de kliffen bij de toren “ Torre de Savinar”
  • Verken de rustige en bijna geheime vallei van Benimussa, gelegen tussen Ibiza en San Antonio en het dorp van Sant Josep
  • Klim naar de top van het hoogste punt van het eiland Sa Talaia en kijk uit over een groot gedeelte van Ibiza.
  • Neem de weg van Cala Benirrás naar Caló de s’Illa en Cala Xarraca. Zo leer je het meer afgelegen noorden van het eiland kennen.

Reserveer uw Jeep Wrangler

Mocht u op uw volgende vakantie in Ibiza een Jeep Wrangler willen rijden, boek nu op onze web en mis het niet. En als u vragen hebt, contacteer ons via email, Facebook, What’s App (+34 672 077 500) of bel rechtstreeeks naar ons kantoor (+34 971 340 521 y +34 971 340 765)

**

Video: (c) EC Villas

**

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, routes in de auto, en gelabeld als autoroutes|autoverhuur|het westen van Ibiza|Moto Luis,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS