De aanbevelingen en opmerkingen van onze klanten IV

30 de oktober de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Het is alweer lang geleden dat we niet onze klantbeoordelingen hebben nagelezen die ons over hun ervaringen met autoverhuur vertellen op Ibiza met Moto Luis. We weten dat het geen gemakkelijke taak is om te beslissen bij welk bedrijf je het beste een auto kunt huren voor uw vakantie. Verborgen kosten, lange wachttijden, onverwachte kosten, slechte service … De gevallen van klanten die niet tevreden zijn met hun autoverhuur zijn niet vreemd, op welke bestemming dan ook.

Daarom adviseren wij u ons artikel 5 fouten te lezen die u tijdens uw autoverhuur op Ibiza dient te vermijden en om de ervaringen van enkele van onze klanten te raadplegen. En als u vragen heeft, schrijf ons een e-mail, bel ons op (+34 971 340 765) of neem contact met ons op via de app What’s App (+34 672 077 500) of via onze Facebook pagina. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen over autoverhuur op Ibiza!

Onze klanten spreken: ervaringen en aanbevelingen voor autoverhuur op Ibiza

Peter Gregory

“Naar onze mening is Moto Luis de beste autoverhuurder op Ibiza. We zijn altijd onder de indruk van hun hoge normen qua klantenservice, geleverd met vertrouwen, vriendschap en respect. Probeer ze, u zult een klant voor het leven zijn. Peter en Tatiana.”

 width=

Antonio Fuentes

“Een zeer goede en snelle afhandeling. Ik reserveerde een scooter op internet en toen ik op het kantoor aankwam boden ze mij tot mijn verbazing, een andere scooter aan van een hogere prijsklasse voor dezelfde prijs die ik al had betaald. Excellent.”

 width=

Wendy Bruggeling

Goede en snelle service, direct op de luchthaven.
We hadden vorig jaar ook bij Motoluis gehuurd en dat was prima bevallen. Snelle service met ophalen en terugbrengen en geen gedoe met schades die al op de auto zaten. Ook redelijke meerprijs voor all-risk dekking zodat je zeker weet dat je geen gedoe hebt. Dit jaar kregen we zelfs een upgrade van Focus naar BMW 1-serie automaat. Ik kan Motoluis Ibiza iedereen aanbevelen.”

 width=

Yves Roodenburg

“Na enkele slechte ervaringen met low budget-bedrijven heb ik voor dit betrouwbare bedrijf gekozen. Ik huur nu al enkele jaren bij hen. Goede service. Ze staan ​​letterlijk altijd voor je klaar. Handig in alle talen. Auto’s worden naar de luchthaven gebracht en de overgave is snel. Evenmin hoeft u ook geen weken te wachten van de terugschrijving van de borg, omdat deze binnen enkele dagen wordt teruggestort op de creditcard. Het beste bedrijf voor de klant!”

 width=

Ian Platts

“Ik huurde een Fiat Panda voor een week van en naar de luchthaven, uitstekende service en goede communicatie. Ik heb rechtstreeks met het bedrijf uit Engeland contact gehad via e-mail en zonder tussenpersonen. De auto was schoon en goed onderhouden. Zeker aan te bevelen.”

Ontdek veel andere beoordelingen door onze Google + – en Facebook-profielen te bezoeken.

 width=
Onze klant Camila gaf ons deze verrassing op de laatste dag van haar verblijf op het eiland. Er is geen beter geschenk dan een gelukkige en tevreden klant!

Dit artikel is gepubliceerd in nieuws, en gelabeld als autoverhuur|beoordelingen|Moto Luis|motorverhuur,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS