Moto Luis Services: Wij leveren uw huurauto aan uw villa op Ibiza

1 de december de 2019
Motoluis Rent a Car Ibiza

De gepersonaliseerde auto-bezorgservice aan villa’s op Ibiza is een van de diensten die Moto Luis het hele jaar door aan haar klanten biedt. Als u van plan bent om een ​​auto te huren tijdens uw volgende verblijf op Ibiza en deze liever in uw villa of landhuis ontvangt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: wij leveren het gekozen automodel waar en wanneer u wilt, deze service wordt aangeboden voor huren van mínimum 3 dagen.

Moto Luis: uw vertrouwde bedrijf om een ​​auto te huren in Ibiza

Lokale autoverhuurbedrijven op Ibiza hebben een groot voordeel ten opzichte van internationale: het vertrouwen. Een zeer belangrijke deugd bij het huren van een luxe auto op Ibiza en het ontvangen van een persoonlijke service zoals leveringen aan villa’s, waar het soms essentieel is om de vertrouwelijkheid van de client te handhaven. Tijdens onze meer dan 60 jaar ervaring hebben we duizenden leveringen gedaan in villa’s en landhuizen, evenals aann de VIP-terminal van de luchthaven van Ibiza. En altijd met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid, een essentiële deugd wanneer de klant zijn privacy wil behouden tijdens de vakantie op Ibiza.

levering op maat huurauto villa ibiza
Moto Luis, uw vertrouwde autoverhuurbedrijf op Ibiza. Foto © Alberto Paredes / Moto Luis

We zijn van hier en we kennen het eiland als de palm van onze hand

Moto Luis-medewerkers wonen het hele jaar op het eiland, daardoor kennen wij het eiland op ons duimpje: de secundaire wegen, de binnendoorweggetjes bij files, locaties van vele huurvilla’s op Ibiza … Het lokale karakter van ons bedrijf is daarom zeer waardevol voor de gepersonaliseerde bezorgdiensten van huurauto’s aan villa’s.

Neem voor meer informatie over deze service contact op met onze medewerkers via e-mail, Whatsapp (+34 672 077 500) of rechtstreeks via ons kantoor (+34 971 340 521 en +34 971 340 765). Overweegt u een luxe auto te huren, dan kunnen wij u informeren over onze luxe huurautomodellen die beschikbaar zijn voor uw verblijf op Ibiza, die u ook op onze website kunt vinden.

gepersonaliseerde levering van luxe auto's in Ibiza-villa's
We nemen uw huurauto wanneer u ons dat vertelt en waar u ons vertelt dankzij onze persoonlijke bezorgservice in Ibiza-villa’s. © Ibizaxperience

**

Ontdek de beste autoverhuur op Ibiza met Moto Luis en geniet van de attracties van het eiland door de beste autoroutes in Ibiza te volgen.

**

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS