5 adressen voor uw vakantie in Ibiza met kinderen, deel II

20 de maart de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

De zomervakanties uit de kindertijd creeëren altijd goede herinneringen. Als u wilt genieten van een leuke familievakantie, vergeet dan niet de volgende adressen op Ibiza en kijk ook zeker nog even op onze eerste post gewijd aan dit onderwerp. Boek uw familieauto met ons en zoek de avonturen die Ibiza heeft op.

La Paloma

Dit restaurant is een van onze favorieten om te gaan met kinderen. Het is gelegen in het centrum van het eiland, een paar meter van de kerk van Sant Llorenç de Balàfia en beschikt over één van de mooiste tuinen van het eiland. Een gedeelte van de tuin is speciaal bedoeld voor kinderen, met schommels tot hun beschikking. Als je tijdens lunchtijd gaat, raden wij u de pizza aan (klein, maar heerlijk) en bestel ook zeker hummus. En ongeacht welk desserts!

Coördinaten: 39.030638,1.473789

Cala Llonga

Gelegen aan de oost kust, een paar kilometer van de stad Santa Eulària des Riu, dit heeft een echt familie strand. De zachte helling maakt haar wateren erg veilig voor kinderen en je kunt hier ook waterfietsen huren voor het verkennen van de rustige kust. Naast het strand is een speelhoek voor kinderen. Bovendien, tijdens de zomermaanden wordt er een markt gehouden vanaf 18.00 uur s´middags waarin ook vaak activiteiten gericht op kinderen wordt opgenomen.

Coördinaten: 38.9552287,1.5079769

 width=
Cala Llonga, Ibiza. (c) Visitsantaeulalia.com

Strand van Santa Eularia des Riu

Dit 300 meter lange zandstrand gelegen direct naast het centrum is zeer geschikt voor gezinnen om twee redenen: biedt kinderen en tieners tal van aquatische en nautische activiteiten aan zoals zeilen voor beginners, waterskien, kajaks, paddle surfen en waterfietsen. Bovendien, is dit het eerste rookvrije strand van de Balearen, zodat kinderen geen sigaretenpeuken vinden op het zand tijdens het spelen.

Coördinaten: 38.9908953,1.3760445

Natural Pau

Dit restaurant biedt een grote en mooie tuin aan met een speciale ruimte gewijd aan kinderen. Dit is een van de beste adressen in de baai van Sant Antoni de Portmany Bay voor een diner met de gehele familie. Op de menu kaart van Natural Pau vindt u zeer gezonde gerechten zoals piadina en zelfgemaakte pizza´s, salades, vers geperste sappen en heerlijke desserts.

Coördinaten: 38.9710449,1.3035812

 width=
Natural Pau, Sant Antoni de Portmany. © Nuria CortŽes / Moto Luis

Aquarium Cap Blanc

Dit kleine en bescheiden zeeaquarium is gelegen in een oude natuurlijke grot waar eens de vissers kreeften kweekten. Het is momenteel een centrum voor het herstel van mariene soorten en in deze wateren kun je de gebruikelijke mariene soorten van Ibiza terugzien zoals baarzen, kreeften, morenas, roggen etc. In de zomermaanden, op vrijdag- en zaterdagavond, worden hier sardinadas georganiseerd op het aangename terras. Reserveren is aan te raden.

Coördinaten: 38.989271,1.287304

Bonus

Moto Luis is ook een familiebedrijf. Ons assortiment aan auto’s omvat verschillende modellen ideaal voor een familievakantie, zoals: Ford Transit, Peugeot Partner, Peugeot 3008 SUV, Opel Zafira en Ford Focus station wagon. Bovendien, als u meer dan één kinderstoel nodig heeft krijgt u de 2e bij boeking gratis.

 width=

Dit artikel is gepubliceerd in kinderen, en gelabeld als kinderen,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS