De mooiste wegen in cabriolet op Ibiza I

19 de juni de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Voor diegenen die van autorijden houden, is het erg aantrekkelijk om met een cabriolet door Ibiza te rijden, vooral wanneer je na de landelijke wegen de secundaire wegen neemt die langs de heuvels en valleien van het eiland gaan. Als je de mooiste wegen van Ibiza wilt ontdekken, let dan op de aanbevelingen die we je in het eerste deel van dit artikel geven en huur je cabriolet bij Moto Luis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956.

Route in cabriolet door Ibiza

Het maakt niet uit vanaf welk punt je vertrekt of waar je naartoe gaat: op Ibiza is er altijd een alternatieve route die je meer van de schoonheid van het eiland laat zien. Hier presenteren we enkele routes waar u rekening mee moet houden als u optimaal van uw huurcabrio wilt genieten. Je kunt vast en zeker nog meer routes toevoegen tijdens je ritjes op het eiland …

Noordelijke route van het westelijk deel van Ibiza: vanaf Santa Agnès de Corona, volg de weg die achter de kerk loopt naar Sant Mateu en vandaar verder richting Illa Blanca, Sant Miquel, Sant Joan, Portinatx , Sant Vicent de sa Cala en Sant Joan. Wat kunt u zoal op deze route ontdekken: de wijngaarden van Sant Mateu, de Sierra de Mala Costa en de oude agrarische landschappen die nog steeds leven in de valleien van Santa Agnès, Sant Mateu en Sant Vicent.

 width=
Uitzicht over de zuidkust van Ibiza. Photo © Alberto Paredes / Moto Luis

– Zuidelijke weg door het westen van Ibiza: deze route slingert zich door het zuidwesten van Ibiza en loopt door Cala Tarida, Cala Molí en Cala Vedella en neemt vervolgens de weg die deze laatste baai verbindt met Cala d’Hort, een traject dat een onverwachte indruk maakt en een geweldig uitzicht geeft op Es Vedrà. Volg dan dezelfde weg tot Es Cubells, Porroig en Sa Caleta, langs de kustweg die eindigt bij het vliegveld. De dennen, de heuvels en de uitzichten op de zee leiden deze route door de secundaire wegen van het zuidwesten van Ibiza.

Wil je nog meer aanbevelingen om Ibiza in cabriolet te bezoeken? U vindt meer suggesties in ons vorige artikel Route in cabrio door het chique gedeelte van Ibiza.

Welke cabriolets bieden wij u aan op Ibiza om te huren?

In Moto Luis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956, bieden onze klanten verschillende cabrio automodellen aan. Wil je weten welke het beste past bij jouw stijl en behoeften?

Jeep Wrangler en Jeep Wrangler Long: perfect voor het rijden over onverharde wegen en voor degenen die graag in automaat rijden.

Mini Cooper cabrio en Mini One cabrio: dit is de perfecte keuze als je voor design gaat of voor comfortabel en deze is makkelijk te parkeren. Beide auto´s zijn verkrijgbaar in automaat.

 width=
Range Rover Evoque, onze meest exclusieve SUV © Alberto Paredes / Moto Luis

Fiat 500 Cabrio: de goedkope en simpatieke cabrio.

BMW Serie 2: een elegante maar ook een sportieve cabrio, perfect om in stijl rond te rijden als VIP op Ibiza.

Range Rover Evoque: de meest exclusieve cabrio, SUV van top kwaliteit voor de reizigers die houden van máximum comfort in de stijl van Landrover. Ontdek meer over dit automodel in ons artikel Ibiza in cabrio: Range Rover Evoque.

**

Wilt u een cabrio huren tijdens uw vakantie op Ibiza? Raadpleeg hier onze aanbiedingen en reserveer nu al uw favoriete automodel.

Moto Luis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956.

**

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als autoverhuur|converteerbaar|routes|routes in de auto,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS