Dalt Vila middeleeuwse Festival Ibiza 2015

6 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

1Een festival dat elk jaar groeit in populariteit op het eiland is het Ibiza Middeleeuws Festival , dat gehouden wordt in de straten van de UNESCO World Heritage site , Dalt Vila , wat zich vertaalt in het Engels als ” High Town ” .

Dit jaar Ibiza Middeleeuws Festival zal worden gehouden in vier dagen , te beginnen op donderdag 7 mei 2015 en eindigt op zondag 10 mei. Het festival trekt meer dan 50.000 mensen aan uit heel Europa om een uniek evenement te aanschouwen dat de vele beschavingen en culturen weerspiegelt die zijn doorgegeven via het eiland door de eeuwen heen .

Straatoptredens zoals riddertoernooien en parades worden ondersteund door marktkramen , ambachtelijke markten en traditionele entertainment in verband met de vijf belangrijkste beschavingen die Ibiza hun huis gemaakt hebben. Vlaggen , kostuums en cultuur , met betrekking tot de Feniciërs , Carthagers , Romeinen, Arabieren en christenen zullen te zien zijn met meer dan 80 optredens die elke dag plaatsvinden binnen in de ommuurde stad D´alt Vila.

Het Ibiza Middeleeuwse Festival is gratis bij te wonen en alle Ibiza musea, galerijen en
tentoonstellingen in het Dalt Vila gebied zijn open voor het publiek zonder kosten. De oude stad Dalt Vila wordt beschouwd als een van de best bewaarde middeleeuwse forten in de Middellandse Zee en duizenden bezoekers reizen naar de ommuurde stad gebouwd door de Catalanen toen ze het eiland veroverden in 1235.

Controleer here het volledige programma voor het Ibiza Middeleeuwse Festival 2015. Moto
Luis is er trots op de Ibiza cultuur en het Ibiza Middeleeuwse Festival 2015 te kunnen ondersteunen

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS