Ibiza wijnbeurs 2015

6 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

viniterraneus-16abr-welcometoibizaDe passie van mediterrane wijnen zullen te zien zijn in Ibiza in april , als de Viniterraneus Ibiza Wijn beurs plaats vindt in het restaurant Can Bernat in de buurt van Santa Gertrudis . Lokale en nationale wijnen zullen beschikbaar zijn om te proeven ,te samen met tapas en voedsel die bereid zijn om de vele verschillende soorten druiven te complimenteren . Het tweejaarlijkse evenement werd voor het eerst gehouden in 2001 en trekt elk jaar meer publiek aan. De beurs groeit in populariteit en het trekt een internationaal publiek aan . Spanje staat bekend om zijn uitstekende jonge wijnen en de Viniterraneus is een geweldige kans om veel van deze verschillende wijnen te proeven .

De beurs vindt plaats op donderdag 16 april, 2015 , bij Can Bernat 17:00-21:00 en is open voor het publiek met een entrée prijs van slechts € 10, zodat men van de vele wijnen kan proeven op deze dag. Meer dan 170 wijngaarden of ” Bodegas ” zijn aanwezig om een smaak van hun producten aan te bieden . De organisatoren raden aan om te beginnen met een mousserende wijn , dan een witte , gevolgd door roze en rood en te eindigen met een zoete dessertwijn.

Er zal ook een cocktailbar met een aantal van de beste mixers en bartenders aanwezig zijn om hun vaardigheden te tonen. In Ibiza zijn enkele unieke lokale wijnen en kleine bodegas. San Mateo is rijk met wijnstokken voor het eerst geïntroduceerd op het eiland door de Carthagers in 500 v.Chr . Bodega Can Maymo is een klein familiebedrijf met wijngaarden die fijne landwijnen produceren wanneer het jaar goed is . Een andere bekende Ibiza Bodegas is Can Rich die de meest populaire lokale wijn op het eiland produceert. Moto Luis heeft auto’s en jeeps te huur zodat u de Bodegas kunt bezoeken . Kijk op onze website voor de beste prijzen en aanbiedingen op Ibiza Autoverhuur .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS