De amandelbloesem op Ibiza

17 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

almendros-val-1Eén van de mooiste tijden van het jaar om Ibiza te bezoeken is in de lente daar het eiland dan aan het ontwaken is van zijn winterslaap. Het eerste teken dat de lente bijna voor de deur staat is de amandelbloesem in januari en februari. De eilandbewoners gaan in deze periode naar het kleine dorpje Sta Ines, gelegen in een vallei met meer dan 1000 amandelbomen. Elk jaar weer gaan de mensen van het eiland Ibiza hier naar toe om wandelend of fietsend van deze prachtige roze en witte bloesem te genieten en ook de heerlijke geur op te snuiven. De lente is een zeer speciale tijd op Ibiza en zeer zeker een aanrader om naar Santa Inés te rijden.

Hier bij Moto Luis , Ibiza´s belangrijkste autoverhuur bedrijf, verhuren het gehele jaar door auto´s met uitstekende vroegboekers prijzen zodat je op een gemakkelijke en fijne manier Ibiza in bloei kunt bezoeken. Alle auto´s en Jeeps van Moto Luis Ibiza worden afgeleverd met een plattegrondje van het eiland en het personeel kan uit eigen ervaring u veel vertellen over alle belangrijke punten die u niet moet missen. Moto Luis is meer dan een gewoon autoverhuurbedrijf. Ze zijn deel van de Ibzia cultuur en zijn er trots op om het eiland te promoten. Ons hoofdkantoor is gelegen in San Antonio, op de noordwest kant van het eiland waar we de mooiste zonsondergangen hebben en prachtige uitzichten over de zee van Ibiza.

Wij kijken er naar uit om alle onze stamclienten opnieuw te verwelkomen maar ook alle nieuwe clienten. Ons personeel wacht op u met de auto voor de deur van de luchthaven van Ibiza. En wij willen u graag verder helpen met tips over Ibiza restaurants, Ibiza stranden, Ibiza baaitjes en de beste Ibiza clubs. Vraagt u ons alstublieft mocht u meer willen weten over Ibiza eiland. En vergeet zeker niet te kijken naar onze website www.motoluis.nl voor alle details en speciale aanbiedingsprijzen.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS