Ryanair kondigt Maart 2015 vluchten aan naar Ibiza

17 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

ryanair-aircraft-2De toonaangevende luchtvaartmaatschappij Ryanair kondigt nieuwe vluchtroutes aan naar Ibiza voor de maand 2015. Dit spannende nieuws betekent dat Ibiza vluchten gaat ontvangen voor de paasperiode van het vaste land Europa. Vanaf 29 maart vliegt Ryanair vanuit London Stansted, Bolonia, Dusseldorf, Glasgow, Marseille en Rome. Op 30 maart vliegt Ryanair met haar paasvluchten vanuit Brussel Charleroi, Frankfurt, Eindhoven, Manchester en Milan Bergamo naar Ibiza. Het lente seizoen gaat beginnen en zal ons lente toerisme brengen naar de verschillende Ibiza hotels die open gaat met speciale aanbiedingen. Moto Luis, Ibiza´s toonaangevende autoverhuur sinds 1956 heeft ook haar kantoren geopend voor alle bezoekeres die in Maart en April ons bezoeken.

De vertegenwoordiger van de Ibiza Hotels, verwelkomde dit nieuws en gaf aan dat 18% van de hotels op Ibiza geopend zal zijn voor pasen 2015. 25 extra hotels gaan speciaal open om te kunnen voldoen aan de vraag van de nieuwe verbindingen te samen met de 75 hotels die het gehele jaar geopend zijn op het eiland. Buiten het traditionele toeristenseizoen die van Mei tot Oktober loopt heeft het eiland de toeristen veel te bieden. Het echte Ibiza kan worden ervaren daar de locale cultuur op nummer 1 staat met vele festivals en eventen die gepland staan. De paas vieringen lopen van Zondag 29 maart tot 6 April en is één van de hoogtepunten van de lente en is een echte locale viering.

Met deze aankonding dat Ryanair vluchten gaat verbinden met Ibiza in de maand maart, gaat de Raad van Toeristen het verzoek van de Hotel groep in overweging nemen om het toeristenseizoen van het eiland Ibiza met één maand te verlengen, nl van 1 April tot eind Oktober. Als dit toekomstige voorstel geaccepteerd wordt en als Ryanair ook dit kan ondersteunen dan zal dit zeer goed nieuws zijn voor het Ibiza toerisme and zal dit ook zeer zekere een ideale gelegenheid zijn voor de bezoekers om de andere kant van het eiland Ibiza te ervaren. Kijk ook op onze website www.motoluis.com voor al onze speciale aanbiedingen voor autohuur op Ibiza en Jeep huur in de maand maart en april

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS