Pasep on Ibiza 2015

9 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

300x225xmoto-luis-easter-300x225.jpg.pagespeed.ic.GDfRu7NjB0Een week van Paas vieringen zal plaatsvinden in Ibiza van 29 maart tot 6 april 2015. Dit christelijke religieuze feest van Pasen wordt gevierd met veel fanfare en ceremonies in Ibiza , die begint op Palm zondag 29 maart met een processie in Ibiza stad. Een aantal processies zal plaatsvinden op het eiland en de lokale mensen gaan verkleed als ” Christenen ” in de optocht met relikwieën en beelden van hun lokale kerken. Andere processies vinden plaats op Heilige donderdag 2 april en Goede Vrijdag op 3 april.

Het hoogtepunt van de paasweek festiviteiten in Ibiza is de grote Paaszondagoptocht op 5 april. De Paaszondag processie in Ibiza is een 750 jaar oude traditionele religieuze ceremonie genaamd ” Ontmoetingen ” waarbij de lokale families uit alle hoeken van het eiland bloemen , relikwieën en beelden bij de processie gebruiken. De dag heeft als thema de Maagd Maria , met beelden van haar beeltenis die omhoog gehouden worden door de menigte. Duizenden mensen nemen deel aan de paasweek en het is een uniek evenement op het eiland elk voorjaar weer.

Het Ibiza landschap is in volle bloei tijdens de Paasweek en het is een prachtige tijd om het eiland te bezoeken met de geur van de zomer al in de lucht.
Een aantal van de Ibiza Hotels zijn al geopend tijdens de paasweek en Moto Luis heeft auto’s in de verhuur die kunnen opgehaald worden op de luchthaven van Ibiza of kunnen worden afgeleverd aan particuliere villa’s of hotels . Moto Luis is trots om een deel te zijn van de eilanden cultuur en ons bedrijf bestaat als sinds 1956. Kijk voor meer informatie op onze website bij www.motoluis.nl voor speciale aanbiedingsprijzen voor Ibiza Autoverhuur in maart en april.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS