de beste autohuur deals in Ibiza

9 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

MOTOLUIS-RENT-A-CARIn Ibiza zijn er vele autoverhuurbedrijven om uit te kiezen . Alle toonaangevende internationale autoverhuurbedrijven hebben kantoren op het eiland en vergelijkbaar met Moto Luis , Ibiza toonaangevende onafhankelijke auto- en scooterverhuur bedrijf sinds 1956 , velen hebben auto’s geparkeerd staan op de luchthaven. Mariano Roig Ribas één van de oprichters van Moto Luis in 1956 , reisde vaak af naar de luchthaven van Ibiza op zijn scooter om de passagiers te begroeten die uit de oude Douglas DC3 vliegtuigen stapten , de eerste passagiersvliegtuigen die aankwamen op Ibiza. Vóór de dagen van het internet en de mobiele telefoon , ontmoette Mariano zijn potentiële Moto Luis klanten met een warme glimlach en verwelkomde hen op het eiland. Hij toonde dan zijn nieuwe clienten met trots zijn twee Seat 600 ‘s , die Moto Luis in 1963 had gekocht en huurde deze auto’s aan hen, onder het zingen maakte hij de contracten klaar naast de auto.

Vandaag de dag is er niet veel veranderd in de persoonlijke service die Moto Luis biedt aan haar clienten. Terwijl het internet en digitale communicatie technologische vooruitgang hebben gebracht naar het eiland , gelooft Moto Luis nog in een persoonlijke service en een traditionele Ibicenco welkom bij onze klanten wanneer die voor het eerst aankomenop het eiland. Onze auto’s worden geparkeerd op de luchthaven , op minder dan 100 meter afstand van de aankomsthal , wachtende op onze klanten om deze op te halen. Mariano, die is nog steeds een belangrijk lid van de Moto Luis team en zorgt ervoor dat de persoonlijke service die hij begon in 1956 nog steeds wordt uitgevoerd vandaag de dag. Een personeelslid van het Moto Luis team is altijd aanwezig om onze klanten te verwelkomen , niet in een kantoor , maar dicht bij de auto, waar net als in het verleden contracten worden ondertekend en sleutels worden uitgewisseld naast de auto .

Bij Moto Luis zijn wij ervan overtuigd dat we de beste autohuur aanbiedingen in Ibiza aan bieden . We aanvaarden geen bezuinigen op de veiligheid daar al onze auto’s regelmatig worden onderhouden door monteurs die al decennia´s werken met en voor Moto Luis. Er zijn geen verborgen kosten in onze prijzen , de aangeboden prijs is de prijs die je betaalt met standaard verzekering inbegrepen . Wij bieden een full out aan , vol in het brandstof beleid en bij het nakijken van autoverhuur deals in Ibiza controleer altijd of de brandstof is inbegrepen in de prijs . Sommige autoverhuurbedrijven in Ibiza zullen extra kosten voor brandstof bovenop de online prijs verrekenen, normaal is dit een minimum van € 60 . Dus altijd een auto huren in Ibiza met een naam die je kunt vertrouwen en Moto Luis is een bedrijf met een lange traditie qua klantenservice sinds 1956. De beste autohuur aanbiedingen in Ibiza zijn altijd met Moto Luis omdat we geloven dat onze klanten altijd moeten terugkeren als onze vrienden.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS