Een ronde door het landschap van Ibiza

6 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

APCCDTEen rit door het landschap van Ibiza , is een ervaring die zeker je ogen opent en je zintuigen verfrist. Rijden in de buurt van oude stenen muren en velden vol met citroen, sinaasappel, olijfbomen en johannesbrood bomen met hun takken die zwaar over de muren hangen met het gewicht van de vruchten, om de smaak van het echte Ibiza te ervaren. Het prachtige landschap is vol met geheimen en verborgen schoonheid, goed bewaart en wachtend op de ontdekkingsreiziger die zijn charme schoonheid komt ontdekken. De beste manier om deze traditie en ervaring te kunnen opdoen van het echte Ibiza is om een auto of scooter van Moto Luis, het meest gevraagde verhuurbedrijf en gevestigd in Ibiza voertuigen te huren.

Moto Luis heeft een breed scala aan auto’s , scooters en jeeps te huur met prijzen vanaf slechts € 19 per dag . Onze tarieven voor scooter verhuur begint vanaf € 12 per dag.

De Jeep Wrangler kan al gehuurd worden vanaf 65 € per dag . In Moto Luis zijn wij erg blij om u privé routes op Ibiza te kunnen aanbevelen en wij delen aan al onze klanten een wegenkaart van het eiland uit. Zie voor meer informatie op onze website, of belt u met ons kantoor in San Antonio of praat met één van onze vertegenwoordigers op de luchthaven van Ibiza, waar onze auto´s op nog geen 100 meter afstand voor de aankomsthal geparkeerd staan.

Bij het rijden door het platteland van Ibiza is het altijd een goed idee om te stoppen voor een drankje in een van de vele lokale bars met tapas en wijnen. Er is niets mooier dan zitten op de patio of het terras van een bar in de binnenlanden, omgeven door natuur onder het genot van een koud drankje. De wijnstokken groeien op rode grond en de gebruikte druiven worden ter wijnbereiding aangeboden en een goede tip is om te vragen voor de lokale wijn. Ibiza is vol verrassingen wachtende om te worden bezocht, dus waarom niet een auto van Moto Luis huren en ontdek het zelf te gaan ontdekken?

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS