Parkeren in Ibiza

6 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

parking-iconTijdens het toeristische seizoen in Ibiza in de zomer die loopt van mei tot oktober is er een grote toename van het aantal auto’s op de wegen , vooral tijdens de piek maanden juli en augustus en het kan moeilijk zijn om te parkeren . Hier bij de Moto Luis kantoren in San Antonio , is een openbare parkeergelegenheid net om de hoek , waar auto’s gratis geparkeerd kunnen worden , terwijl onze klanten te voet het centrum van San Antonio kunnen aandoen om te winkelen of het bezoeken van de vele goede restaurants in de omgeving . Er is nog een gratis openbare parkeerplaats die uitkijkt Cafe Mambo op de Sunset Strip en een andere in de buurt van Es Paradis nachtclub. Hier bij Moto Luis , Ibiza ‘s beste autoverhuurbedrijf , zijn we blij om onze klanten van de vele openbare parkeerplaatsen te adviseren op het eiland , dus aarzel niet om te vragen bij het ophalen van uw huurauto vanaf de luchthaven van Ibiza , waar onze vriendelijke en professionele medewerkers u graag de locaties kunnen aanwijzen op een wegenkaart.

In Ibiza is er ook veel gratis parkeren op straat beschikbaar, maar dit is meestal te vinden in stille gebieden weg van de stadscentra . Ze zijn te vinden buiten de vele hotels op het eiland. Wanneer straat parkeren in Ibiza, in het bijzonder de stad Ibiza, Santa Eularia en San Antonio, zorg er altijd voor om te controleren of het hier om betaald parkeren gaat of niet in deze straat of gebied. Blauwe markeringen op de weg , geven aan dat een ticket nodig is om te parkeren in dat gebied en dit moet worden gekocht aan een parkeerkaart machine. Parkeergelegenheid kost ongeveer € 1 per uur van 09.00 tot 21.00 uur van maandag tot vrijdag . Op zaterdag dien je te betalen voor het betaald parkeren van 09.00 tot 14.00 uur . Op zon- en feestdagen is het gratis te parkeren op de openbare straat in Ibiza .
Parkeerboetes worden uitgegeven als een auto illegaal is geparkeerd of de tijd verstreken is op het ticket. Een boete van € 50-100€ zal worden uitgegeven , maar deze boete kan worden geannuleerd als je3 € betaald binnen een uur van de boete . Neem de boete gevonden in de envelop links op de auto en breng het naar de parkeerkaart machine. Op de machine drukt u op de blauwe knop en plaats 3 € om de boete te annuleren . Druk op de groene knop en u ontvangt een ontvangstbewijs. Doe alle tickets in het envelopje , plaatst de envelop in de sleuf aan de onderkant van de machine en de boete wordt geannuleerd. We hopen dat dit zal helpen met parkeren van auto’s in Ibiza.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS