De Ibiza Disco Bus

16 de juni de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

Discobus-Negro11Van 1 juni tot 30 september rijdt de Ibiza Disco Bus tot en met 06:30 uur in de morgen die clubbers van de populaire Ibiza vakantie resorts naar de beroemde nachtclubs brengt en weer ophaalt. Hier bij Moto Luis, Ibiza’s belangrijke autoverhuurbedrijf sinds 1956, adviseren onze klanten aan om nooit alcohol te drinken of illegale substantives in te nemen bij het rijden in Ibiza. De wegen in Ibiza zijn erg druk tijdens het toeristische seizoen en ‘s nachts, zijn er tal van politiecontroles in alle resorts en steden om te zorgen voor veilige wegen voor alle bestuurders.

Een veilige manier om te genieten van een drankje en goedkoop te reizen naar de Ibiza clubs is om aan boord te springen van de Disco Bus, die elk uur vertrekt om middernacht van San Antonio, Ibiza Town, Playa d’en Bossa, Santa Eularia en Es Canar. Nu in zijn 22e seizoen op het eiland, de Disco Bus biedt een gemakkelijke manier om over het eiland s´avonds laat te reizen. Een enkele reis op het Disco Bus kost € 3 en het is een zeer drukke dienst tijdens de zomer clubbing seizoen.

Hier bij Moto Luis adviseren wij mensen bewust te zijn dat de Disco Bus erg vol is de piekuren van middernacht tot 03:00 dus is het beter om in het begin van de rij te komen om een stoel te garanderen. Wij stellen voor om 15 minuten voordat de bus gaat vertrekken bij halte te staan. De drukste routes zijn de retourtjes van Playa d’en Bossa naar Ibiza stad en San Antonio. Volledige informatie over tijden en schema’s voor de Ibiza Disco Bus kan worden gevonden op discobusibiza.com

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS