Snelle breedband snelheden in Ibiza

16 de juni de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

banda-anchaEindelijk zijn op Ibiza eerder dit jaar de snelle internet snelheden aangekomen, na jaren van langzame verbinding en dial-up. Snelle en betrouwbare snelheden zijn nu beschikbaar in Ibiza dankzij de draadloze WiMax-technologie, die grote hoeveelheden data kan overbrengen in full duplex modus over lange afstanden met lage latentie. In Ibiza de gemiddelde tijd van initiatie tot een data-verzoek om een ontvangen antwoord gaat over 30ms die zorgt voor streaming van video’s en heldere Skype-verbindingen.

Hier bij Moto Luis, Ibiza toonaangevende Autoverhuur bedrijf sinds 1956, biedt op al onze auto’s een internetverbinding aan. We bieden twee mogelijkheden aan voor onze klanten, één draagbare Wi-Fi die gebruikt kan worden buiten de auto in hotels en restaurants en één “in-car” Wi-Fi-apparaat die snelheden leveren tot 21Mbps. De modem in onze Moto Luis auto´s en Jeeps, zal zorgen voor vijf aansluitingen en kost slechts 6 € per dag. De batterij heeft een levensduur van vijf uur en kan gemakkelijk worden opgeladen via een USB-aansluiting.

Door de snellere Wi-Fi snelheden die we nu beschikbaar hebben op Ibiza, is het bedrijfsleven op het eiland aan het ontwaken in de wereld van digitale marketing en online aanwezigheid. Veel van Ibiza’s bars, clubs, podia en restaurants bieden klanten hun Wi-Fi service aan, maar niet alle kunnen snelheid leveren tijdens het drukke zomerseizoen vanwege de drukte en gedeelde netwerken. Het Moto Luis Wi-Fi-netwerk is niet overtekend en levert betrouwbare verbindingen te allen tijde door middel van draadloze technologie. Bij Moto Luis streven we altijd om een goede service te leveren aan onze klanten en zodat dit bij kan dragen aan hun vakantie tijd in Ibiza.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS