DJ Jose Padilla gaat met pensioen

22 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

jose-padillaDe legendarische San Antonio DJ, Jose Padilla de man die op grote schaal de baanbrekende oprichter was van de Chill Out muziekin Ibiza, heeft aangekondigd dat hij op pensioen gaat wegens gezondheidsredenen. De 60-jarige dj, die werd geboren in Barcelona, richtte de Chill Out genre muziek op in San Antonio Ibiza, hij draaide in de openlucht, buiten Cafe Del Mar als resident DJ in de vroege jaren ’90. Zijn gemengde freestyle van Djaying ging van klassieke muziek tot reggae en jazz.

Op zijn Facebook-pagina verklaarde Padilla : “Hallo, Ik heb triest nieuws te melden, als gevolg van gezondheidsproblemen kan ik niet langer blijven werken. Met pijn in mijn hart kan ik niet blijven doen waar ik het meest van hou in deze wereld. Ik ben iedereen zeer dankbaar voor al jullie loyaliteit door de jaren heen, maar het is nu tijd om te herstellen “.

Jose Padilla zal altijd worden herinnerd voor zijn magische DJ sessies in de buitenlucht bij Cafe Del Mar, waar hij slim gebruik maakte van de prachtige achtergrond met een oorstrelende mediterrane zonsondergang, in de typische Ibicenco stijl. Talloze nummers van cd-compilaties zijn vrijgegeven al met zijn unieke vingerafdruk. Moto Luis, Ibiza toonaangevende autoverhuur maatschappij sinds 1956, wil Jose Padilla bedanken voor het helpen om onze stad San Antonio op de kaart te zetten bij de World Music.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS