Klaar voor 2015 Seizoen Ibiza

22 de april de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

balearics-islands-cala-dhort--natural-park-speedboat-anchored-at-the-beach-507213795Het Ibizaseizoen 2015 is om de hoek, en hier bij Moto Luis, Ibiza’s grootste autoverhuurbedrijf, zijn we klaar om onze nieuwe en oude klanten te verwelkomen bij ons familiebedrijf, dat al bestaat op het eiland Ibiza sinds 1956. Ons team van professionele monteurs, velen die als sinds decennia´werken voor het bedrijf hebben onze auto’s en jeeps goed doorgekeken met een grondige veiligheidscontroles, om te garanderen dat het autobestand van Moto Luis zorgt voor een veilige en betrouwbare prestaties gedurende het zomerseizoen, dat van start gaat op 1 mei.

Dit jaar hebben we een groot aantal nieuwe Ibiza auto’s en jeeps te huur en we zijn verheugd aan te kondigen dat we dit jaar ook beschikken over Wi-Fi in al onze voertuigen. De eerste optie is een Wi-Fi hotspot apparaat dat kan worden aangesloten tijdens het rijden in onze Ibiza huurauto’s en de tweede optie, is een Wi-Fi hotspot-apparaat dat meeneembaar is buiten de auto. Deze kan gemakkelijk meegenomen worden naar het hotel en restaurants in Ibiza.

De kosten van de Moto Luis Ibiza Autoverhuur Wi-Fi-apparaat is € 6 per dag . Dat is een uitstekende prijs wanneer we overwegen dat de Wifi in sommige hotels 2€ per uur kost. In de plaats San Antonio, waar de Moto Luis kantoren zijn gevestigd in de buurt van de beroemde bezienswaardigheid de rotonde met het ei van Columbus, zullende eerste(toeristiche) bars gaan openen op 1 mei . Cafe Mambo op de Sunset Strip Ibiza opent op 15 mei 2015 en het openingsfeest van Es Paradis zal plaatsvinden op 19 mei

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS