Donatiecampagne 2021: Caritas Voedselbank

27 de juni de 2021
Motoluis Rent a Car Ibiza

Zoals elke zomer lanceren we bij Moto Luis een donatiecampagne voor een liefdadigheidsorganisatie waarvan het werk op Ibiza wordt uitgevoerd. Dit jaar willen we samenwerken met de voedselbank van de ONG Caritas, vooral nodig voor die mensen bij wie de pandemie economische tegenspoed heeft gebracht.

Daarom nodigen we onze klanten nog een jaar uit om deel te nemen aan onze nieuwe donatiecampagne waarmee ze kunnen samenwerken aan een solidariteitsinitiatief dat een positieve invloed heeft op de lokale samenleving, een van de belangrijkste acties die duurzaam toerisme definiëren.

donativos banco alimentos ibiza 2021
© Cáritas

Hoe kan je samenwerken met de voedselbank Caritas?

Om samen te werken met Cáritas hoeft u alleen maar uw autohuurreservering op Ibiza te maken bij Moto Luis. Huurt u uw auto via internet, dan vindt u op de pagina waar de extra’s verschijnen deze donatie met de mogelijkheid van € 10 te schenken aan de Caritas Voedselbank. Makkelijk toch? En als u liever telefonisch of per e-mail boekt, hoeft u ons alleen maar te vertellen dat u met € 10 of meer wilt deelnemen aan onze donatiecampagne. Het gedoneerde bedrag gaat volledig naar de vereniging en aan het einde van het seizoen zullen we op onze blog en via onze sociale netwerken het totale bedrag aan Caritas meedelen.donativos 2021 caritas

Hoe doneert Moto Luis?

Elke keer dat een klant een donatie doet, werkt Moto Luis ook samen met de Voedselbank door hetzelfde bedrag te doneren dat door de klant wordt aangeboden. Dus als u € 10 doneert bij het maken van uw reservering, dan schenken wij nog eens € 10, -. Op deze manier ontvangt de vereniging tweemaal het bedrag dat door klanten wordt geschonken. Hoe meer je doneert, hoe meer we zullen doneren in Moto Luis en hoe meer de organisatie zal ontvangen.

Tot wanneer kunt u doneren?

De schenkingsperiode duurt tot 31 oktober. Na een paar dagen, nadat we de donatie hebben afgegeven, zullen we een nieuwsitem op ons blog publiceren met informatie over het bedrag dat door onze klanten en door Moto Luis is gedoneerd, evenals een foto die de levering van de cheque illustreert.

APNEEF, Moto Luis, turismo solidario, turismo sostenible, alquiler de coches en Ibiza
Moto Luis overhandigt 2.500 euro aan de APNEEF na de donatieve campaña van de zomer 2017

Solidariteit dankzij jou

In de afgelopen vier jaar gingen onze collectes naar de Asociación de Cáncer de Mama Metastásico (600 €), Proyecto Juntos (1.600 €), het Centro de Menores Hogar del Remei (2018, 1.000 €) en de APNEEF Disneyland Paris campagne (2017, 2.500 €). We hopen dat we deze zomer allemaal deze bedragen kunnen overwinnen en een genereuze donatie kunnen doen om gezinnen te helpen die zijn getroffen door de economische gevolgen van de pandemie. Hartelijk dank voor uw medewerking!


Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, en gelabeld als Moto Luis|nieuws,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS