Verloting 65-jarig bestaan: doe mee aan onze viering!

6 de augustus de 2021
Motoluis Rent a Car Ibiza

Deze zomer bestaat Moto Luis 65 jaar en dat willen we met jullie allemaal vieren met een hele speciale verloting. Neem deel aan ons feest, ontvang een van onze drie cadeaus en geniet opnieuw van de magie van Ibiza. En proost met ons!

We worden 65!

Deze zomer vieren we dat we onze klanten hebben vergezeld bij 23.725 zonsondergangen, bij duizenden  keren rondjes rijden op zoek naar de weg om een ​​verborgen baai te bereiken, talloze zomerzoenen van degenen die een leven lang herinnerd worden, miljoenen reizen met aroma’s van zeebries en warme dennen …

We zijn ook met je meegegaan naar alle mythische afsluitingen van Amnesia en Space, we hebben een dutje gedaan in de zon na het eten van een paella, we hebben het zand afgeschud, we zijn verliefd geworden op het eerste gezicht  en we hebben 23.725 keer de zonsopgang gezien. En we hebben 65 keer de zomer van ons leven op Ibiza Beleefd. En dat allemaal dankzij jullie die Moto Luis jaar na jaar hebben vertrouwd.

 class=

Wij vieren feest… en jij ook!

We vieren ons platina-jubileum en we willen niet dat u wordt buitengesloten. Doe mee aan onze verloting en ontvang een van onze drie fantastische cadeaus, zodat u weer naar Ibiza terugkeert voor een vakantie die net zo onvergetelijk is als onze 65-jarige geschiedenis. Iedereen die deelneemt aan de verloting ontvangt 5% korting op uw volgende reservering bij Moto Luis (te gebruiken tot 31 december 2022).

Wat moet je doen om mee te doen aan de 65e verjaardagsverloting?

  • 1. Als je ons nog niet volgt op Instagram, volg ons dan: @motoluisibiza_rentacar
  • 2. Laat een reactie achter met je favoriete plek op Ibiza en voeg de tags # motoluis65years en # ibiza2021 toe
  • Elke keer dat je deelneemt door een vriend te noemen die van Ibiza houdt, heb je een extra punt. Elk punt is gelijk aan één extra deelname in de loterij.
  • Als je deze afbeelding in stories deelt en ons tagt, krijg je nog twee punten.
65-jarig verloting

Je kunt tot 31 oktober zo vaak meedoen als je wilt. De winnaars worden in de loop van de maand november op Instagram en op ons blog bekend gemaakt en we nemen rechtstreeks contact met ze op via een privébericht. Je kunt de prijs gebruiken tot 31 december 2022.

Onze prijzen voor het 65-jarig jubileum

Eerste prijs

  • 3 dagen autohuur met dank aan Moto Luis Rent a Car, model Fiat 500 Cabrio.
  • 3 nachten verblijf in een tweepersoonskamer in Hotel Marfil in Sant Antoni de Portmany of een vergelijkbaar driesterrenhotel.
  • Een diner voor twee in een traditioneel restaurant.
 class=

Tweede prijs

• 3 dagen autohuur met dank aan Moto Luis Rent a Car, model Fiat 500 Cabrio.

Derde prijs

• 3 dagen Vespa-huur met dank aan Moto Luis Rent a Car * Als u niet van motorrijden houdt of geen ervaring heeft, 30% korting op de volgende autohuur.

Jonger dan ooit

Bij Moto Luis verjongt een verjaardag ons. Dat is de reden waarom we constant aan het renoveren zijn, zodat uw autoverhuurervaring op Ibiza bij ons jaar na jaar, decennium na decennium bevredigend blijft. We zetten ons in op evolutie, maar zonder de waarden te verliezen die ons werk sinds 1956 hebben gedefinieerd: empathie, eerlijkheid, kwaliteit, duurzaamheid, respect voor het eiland en sociale betrokkenheid. Mensen die vakanties voor mensen vergemakkelijken. Van jou naar jou, zoals we het graag hebben. Daar houden onze vaste klanten van.

levering op maat huurauto villa ibiza
Moto Luis, uw vertrouwde autoverhuurbedrijf op Ibiza. © Alberto Paredes / Moto Luis
Dit artikel is gepubliceerd in Aanbiedingen, en gelabeld als Moto Luis|nieuws,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS