Een ritje naar Es Vedrá

6 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

400_1242774543_islote-de-vedra-ibizaHet prachtige eilandje , iconisch eigenschap van Ibiza , is zeker een bezoek waard om zijn rauwe kracht en energie te ervaren. Klein van formaat, maar hoog als een toren, Es Vedra , een mijlpaal die zich in Cala D’ Hort bevindt , aan de zuidwestkust van het eiland . Deze ligt ook op de route van aankomende en vertrekkende vliegtuigen van Ibiza , en is te zien bij de landing op de luchthaven van Ibiza. Het naastgelegen zuster eilandje is Es Vedranell en de omgeving “new age” bekend als Atlantis is ook heel dicht bij Es Vedra gelegen in een van de vijf gemeenten van Ibiza , Sant Josep de Sa Talaia .

Als u Es Vedra via land wilt bezoeken, moet u een auto of scooter huren, want er is geen openbaar vervoer naar dit gebied. Het is een korte rit van San Antonio, dat door enkele prachtige landschappen van het eiland gaat. De richting naar Es Vedra vanuit ons hoofdkantoor Moto Luis in San Antonio is als volgt; na het verlaten van ons kantoor slaat u linksaf en u volgt deze weg tot aan de rotonde.
Op de rotonde neemt u de eerste afslag naar Ibiza stad . Volg deze weg langs het politiebureau aan uw linkerhand . Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag rechts en hier rijdt u voor een supermarkt langs. Ga rechtdoor tot de volgende rotonde en wanneer u deze bereikt neemt u de derde afslag naar Sant Josep.

Net voor het dorp Sant Josep, is een lokaal restaurant; Sla rechtsaf. Neem deze afslag en bij de volgende kruising linksaf . Volg deze weg , maar wees voorzichtig en rijd met de nodige voorzichtigheid , omdat het een smalle weg met haarspeldbochten is . Bij de volgende kruising , neem weer de afslag naar links en snel zal de machtige rots voor uw ogen verschijnen.

Rijdt nog een paar kilometer door tot u aan de rechterkant van de weg een bord ziet met ” Cala D’ Hort ” erop. U heeft toegang tot het restaurant Es Boldado door het beklimmen van een trap vanaf het strand, waar het lokale visgerecht genaamd ” Bullit de peix ” populair is. Moto Luis heeft een breed scala aan auto’s te huur in Ibiza vanaf slechts € 19 per dag .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS