Motoluis zegt nee tegen olie opgravingen

6 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

Ter verdediging van het Ibiza milieu , Moto Luis verdedigde het eiland in de strijd om de plannen van energiebedrijven te voorkomen , die van plan zijn om opgravingen te doen op het eiland Ibiza in een poging om te zoeken naar olie in de Middellandse Zee. De wateren rond het eiland zijn vol leven en zijn een deel van het onderhoud van de Balearen als geheel. Eventuele schade of verontreiniging aan zijn kwetsbare ecosysteem zou directe gevolgen hebben die direct invloed hebben op het toerisme waar Ibiza afhankelijk van is. Duizenden gezinnen hebben de visserij en het toerisme nodig voor hun levensonderhoud en zo is het al generaties lang geweest. Elke bedreiging voor ons milieu van schoon en helder water moet worden vermeden ten koste van alles. Moto Luis zal altijd de natuurlijke schoonheid van ons land en zee verdedigen. In de wateren van Ibiza zijn grote gebieden van Posidonia, een exclusieve mediterrane grassoort. Het groene zee “Posidonia” omringd door zeeleven en wordt in Italië “zee olijven ” genoemd.

Posidonia groeit voornamelijk in het heldere water en hun aanwezigheid is een teken dat er geen vervuiling in de zee is rond het gebied waar deze wordt terug gevonden. De grootste Middellandse zeegrasvelden zijn terug te vinden aan de zuidkust van Ibiza. Er wordt gezegd door de inwoners van Ibiza met trots dat ze meer dan 100.000 jaar oud zijn vandaar ook ontwaakt hun sterke behoefte aan bescherming hiervan.

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Ibiza bewoners opstaan om de intentie van alle energie bedrijven naar het graven naar olie in de Middellandse Zee te stoppen. De schoonheid van ons land en ons water is erg belangrijk voor ons en maakt ons tot wie we zijn.

Onze identiteit als eilanders behoort tot de zee en zal altijd vechten om het te beschermen. Veel supersterren en beroemdheden hebben zich aangesloten bij ons om de olie opgravingen te stoppen in de Middellandse Zee. U kunt deelnemen door het ondertekenen van de online petitie hier. Gelieve ons te helpen om onze zee en mileu te beschermen bij het nemen van een momentje om dit te ondertekenen . Dank u, van het hele team in Moto Luis .

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS