Wereldmuziek op Festival Nits de Tanit

20 de juli de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Alweer keert het meest diverse muzikale festival van het zomerseizoen terug naar Ibiza: Nits de Tanit. Van 21 juli tot 2 september zullen in totaal 5 concerten worden aangeboden met muziek uit Syrië, Polen, Algerije, Ierland en Spanje , dit alles in een zeer interessant multicultureel programma. Als je van muziek van de wereld houdt, neem dan nota van de uitgenodigde artiesten en verkrijg snel je entreekaartje.

Festival Nits de Tanit 2018

De zachte melodieën van de Algerijnse zanger Souad Massi zijn uitgekozen om het ​​festival te openen dit jaar maar ook zijn de volgende zangers uitgenodigd: de Syriër Broukar (11 augustus), de Poolse Kroke (12 augustus), de Valenciaanse zangeres Mara Aranda (26 Augustus) en de Ierse Dervish (2 september). Deze zorgvuldige selectie van artiesten laat je genieten van de zoetste Algerijnse muziek, traditionele Arabische muziek en de hypnotiserende dans van de derwisjen; van de unieke persoonlijkheid van hedendaagse klezmermuziek, van de geluiden van de oude en middeleeuwse muziek van de Middellandse Zee en van de traditionele Ierse muziek.

Geniet van de beste muziek ter wereld met de concerten van Festival Nits de Tanit 2018, gehouden in Ibiza stad tot 2 september.
Kroke © Jacek Dylag

Waar worden de concerten van Nits de Tanit gehouden

Net als in voorgaande jaren zullen de shows plaatsvinden in de buitenruimte van het UIB-hoofdkantoor in Ibiza stad (Calle del Calvari, 1). Als u geen tijd wilt verspillen met het zoeken naar een parkeerplaats, raden we u aan uw huurauto te parkeren buiten de stad, naast het beursterrein van Ibiza en van hieruit kunt u de gratis bus nemen die beschikbaar is tijdens het festival.

Geniet van de beste muziek ter wereld met de concerten van Festival Nits de Tanit 2018, gehouden in Ibiza stad tot 2 september.
Dervish

Entreekaartjes voor Nits de Tanit 2018

Entreekaartjes voor het festival kosten 10 euro indien gekocht in de voorverkoop, en 15 euro indien gekocht aan de kassa. Een van de nieuwigheden van dit jaar is dat entreekaartjes online gekocht kunnen worden bij vendaentrades.conselldeivissa.es. En als u meerdere concerten wilt bijwonen, kunt u een voucher voor twee shows kopen voor € 14 of één voor vier shows voor € 26.

**

Gaat u een auto huren op Ibiza? Ontdek onze aanbiedingen en boek uw scooter in Ibiza.

Motoluis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956.

**

 

 

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als agenda|festival|vila,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS