5 fouten die je moet vermijden in je autohuur op Ibiza

26 de juli de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Wij wijden ons bij Moto Luis al sinds 1956 aan het verhuren van auto’s en motorfietsen op Ibiza, meer dan zes decennia aan ervaring die we onze klanten aanbieden bij elke huur. De tevredenheid van onze huurders is het belangrijkste voor ons, daarom hebben we deze lijst met fouten opgesteld die u altijd dient te vermijden bij het huren van een auto of motorfiets. Neem ​​goede notitie en geniet van een veilige huur tijdens uw vakantie op Ibiza.

Verhuur van auto’s en motoren: te vermijden fouten

Fout # 1: het niet bevestigen van het huurbedrag

Op het moment van het formaliseren van de reservering en het huurcontract, moet het totale bedrag duidelijk worden weergegeven, evenals het detail van de extra´s die nodig zijn, zoals de huur van kinderzitjes, extra bestuurders, een all risk verzekering of gepersonaliseerde afleveringen. In de huurcontracten van Moto Luis worden alle concepten door de klant gecontracteerde diensten duidelijk vermeldt.

 width=
In Moto Luis beschrijven we alle kosten op het moment van boeking.

Fout # 2: het niet controleren van de informatie op uw huurovereenkomst

Voordat u uw voertuig meeneemt, moet u ervoor zorgen dat het huurcontract dat door het verhuurbedrijf wordt verstrekt de volgende informatie bevat; het model van het gecontracteerde voertuig en het kenteken van de auto, welke verzekeringsdekking u heeft, welk eigen risico er op de auto zit in geval van schade en schade´s die niet door de verzekering afgedekt zijn (denk aan schade aan de onderkant/carter van de auto , schade aan de wielen, banden of velgen, verlies van autosleutels …) Bij Moto Luis geven we duidelijk alle contractinformatie weer, evenals de dekkingsuitzonderingen.

 width=
Controleer uw huurcontract op het moment van aflevering van het voertuig. Foto © Alberto Paredes / Moto Luis

Fout # 3: het niet controleren van het benzinebeleid

Talrijke autoverhuurbedrijven hanteren een aanbetalingsbeleid waarmee ze de auto met een volle brandstoftank afleveren, die ze direct aan de huurder in rekening brengen bij het ophalen van het voertuig en het formaliseren van het contract. In ruil daarvoor is de klant niet verplicht om de auto afgetankt af te geven. Bij Moto Luis hebben we deze formule nooit toegepast en we blijven de traditionele levering van de volle tank en de terugkeer van de volle tank handhaven. De klant betaalt dus niet vooruit voor zijn brandstofverbruik en tankt de auto af bij het benzinestation van zijn keuze.

 width=
Geen brandstofkosten: en Moto Luis we leveren het voertuig met de volle tank en de klant is terug en heeft dezelfde status. © Alberto Paredes / Moto Luis

Fout # 4: het niet controleren van het voertuig

Voordat u het afleveringskantoor van uw huurauto verlaat, dient u de auto grondig te controleren om na te gaan in welke staat deze is afgeleverd en of eventuele schade aan de carrosserie wordt weerspiegeld in de huurovereenkomst. Controleer ook de status van lichten en wielen. Bij Moto Luis beoordeelt ons personeel altijd de staat van onze auto’s in detail, maar aarzel niet om uw eigen revisie te maken bij het ophalen van het voertuig.

 width=
Controleer het voertuig op het moment van aflevering © Alberto Paredes / Moto Luis

Fout # 5: het niet op uw hoede zijn voor extreem goedkope tarieven

Een van de meest voorkomende fouten van autohuurders is het niet op hun hoede zijn voor low cost aanbiedingen en het over het hoofd zien van de verborgen kosten. Wanneer u op zoek bent naar een autoverhuurbedrijf op Ibiza of een andere bestemming, let dan op wat de aangeboden prijs inhoudt en wat niet gedetailleerd wordt weergegeven in de commerciële informatie. Pas op voor degenen die geen details bevatten over brandstofkosten, eigen risico en derdenverzekeringen, de kosten van het afsluiten van een allriskverzekering en de kosten van leveringen op bepaalde tijden of op de parkeerterreinen van de luchthaventerminals. In Moto Luis geven we deze informatie aan zowel tijdens het boeken op onze website als op onze autoverhuurovereenkomsten in Ibiza.

 width=
Volg onze tips en geniet van een veilige huurauto tijdens uw vakantie op Ibiza. Foto © Alberto Paredes / Moto Luis

**

Is het je eerste keer op Ibiza?

Moto Luis routes om van te genieten met uw huurauto op Ibiza en haal het maximale uit uw verblijf op het eiland.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, tips, en gelabeld als autoverhuur|Moto Luis|tips,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS