Haal uw huurauto op de luchthaven van Ibiza op !

31 de maart de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Op het moment van het maken van een reservering van een huurauto op Ibiza, merken veel reizigers pas bij aankomst dat ze de auto dienen op te halen buiten de luchthaventerminal waarmee veel kostbare vakantietijd verloren gaat. Als u geen tijd wilt verspillen bij het ophalen van uw huurauto, lees dan snel hier verder en ontdek een van de belangrijkste voordelen van het huren van uw auto met Moto Luis: directe en snelle levering op de luchthaventerminal op Ibiza!

Je huurauto op de luchthaven van Ibiza

Veel goedkope low cost autoverhuurbedrijven leveren hun auto´s niet af op de luchthaven zelf maar op locaties buiten het luchthaventerrein en dwingen op deze manier de reizigeres hun auto op te halen buiten de terminal. Deze situatie vindt niet alleen plaats bij aankomst op het eiland, maar ook tijdens de terugkeer van de auto op de dag van vertrek vanaf Ibiza, wat vaak extra stress oplevert uit angst om te laat aan te komen bij de gate. Moto Luis vermijdt beide van deze twee ongemakken door hun auto´s rechtstreeks naar de luchthaventerminal op Ibiza te brengen.

Uw huurauto haalt u op bij de luchthaventerminal op Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis
Uw huurauto haalt u op bij de luchthaventerminal op Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis

Waar vindt je de huurauto van Moto Luis

Als u vóór uw aankomst op het eiland een auto bij ons reserveert, vindt u ons personeel en uw huurauto op de parkeerplaats P3, gelegen naast de hal van de luchthaven, op maar een paar meter afstand van de vertrekhal. Om daar te komen verlaat de aankomsthal, sla linksaf en volg gewoon de gevel van het luchthavengebouw totdat deze eindigt. Op dit punt vindt u de ingang naar de parkeerplaats en onze balie staat naast de betaalautomaat op de luchthaven van Ibiza.

Ophalen en terugbrengen op de luchthaven van Ibiza

Met het huren van een auto op Ibiza met Moto Luis kun je:

  • uw voertuig direct ophalen van de luchthaven van Ibiza zonder lange wachttijden of eindeloze wachtrijen. Binnen een paar minuten, heb je je bagage in de auto en kun je je vakantie beginnen op Ibiza.
  • de auto gemakkelijk terugzetten op de luchthaven en binnen een paar minuten ben je bij de incheckbalie of de gate. Het teruggaveproces is zelfs nog sneller dan het ophaaleproces van de auto ¡
  • de huurauto op halen aan de luchthaventerminal op Ibiza tot 02.00 uur in de ochtend.

Als u uw auto bij Moto Luis huurt, kunt u uw vakantie op Ibiza beginnen zonder tijd te verliezen in lange rijen. © Alberto Paredes / Moto Luis
Als u uw auto bij Moto Luis huurt, kunt u uw vakantie op Ibiza beginnen zonder tijd te verliezen in lange rijen. © Alberto Paredes / Moto Luis

 ¿Wat zijn de kosten voor het ophalen van de auto op de luchthaven van Ibiza?

 Van s´morgens 8:00 uur tot 19.00 uur heeft u geen extra kosten voor deze service. Voor andere aankomsttijden gelden de volgende kosten:

  • 19:00 u -22:00 u: 10 €
  • 22:00 u – 02:00 u: 25 €
  • Zon-en feestdagen: op deze dagen betaald u 10€ voor het ophalen van de auto op de luchthaven van 08:00 – 22:00 uur en 25 €, van 22:00 – 02:00 u.

Nuestro personal te entregará el coche en el parking P3, situado en la misma terminal del aeropuerto de Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis
Nuestro personal te entregará el coche en el parking P3, situado en la misma terminal del aeropuerto de Ibiza © Alberto Paredes / Moto Luis

 ¿Wat zijn de kosten voor het terugbrengen van de auto op de luchthaven van Ibiza?

De auto’s worden teruggebracht op hetzelfde ophaalpunt: parking P3, gelegen naast de vertrekhal. De client dient de auto op deze parkeerplaats terug te zetten, bij het binnenrijden krijgt de client een parkeerticket die achtergelaten dient te worden op het dashboard van de auto. De 15€ die in rekening wordt gebracht voor de teruggave van de auto op de luchthaventerminal is voor de kosten van betaald parkeren en de service.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via email, Facebook, whatsapp (+34 672 077 500) of u kunt bellen naar ons kantoor (+34 971 340 521 y +34 971 340 765)

***

Bezoek onze web, lees meer over onze speciale aanbiedingen en reserveer uw huurauto nu.

Motoluis, autoverhuur op Ibiza sinds 1956

***

Dit artikel is gepubliceerd in autoverhuur, nieuws, en gelabeld als autoverhuur|luchthaven|Moto Luis,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS