Op zoek naar originele plannen in Ibiza voor de zomer?

15 de april de 2018
Motoluis Rent a Car Ibiza

Als u niet zo´n strandganger bent en u wilt tijdens uw vakantie profiteren om van verschillende voorstellen te genieten, let dan op de volgende activiteiten die worden aangeboden door het Ibiza Creative-platform. U vindt originele plannen op Ibiza die geschikt zijn om te genieten met vrienden, met z’n tweeën of met kinderen. Klim uit die hangmat en word actief!

Ibiza Creativa: originele plannen voor vakanties op Ibiza

Ibiza Creativa is een platform dat wordt gepromoot door de regionale overheid en de gemeenteraden van het eiland om het creatieve toerisme op Ibiza aan te moedigen, een trend die wordt bevorderd door het internationale netwerk van Creative Tourism Network®-bestemmingen. Deze voorstellen laten op een meer persoonlijke en ontspannen manier de tradities en gewoonten ontdekken van Ibiza, creatieve kunsten, ambachten … Momenteel zijn er 31 verschillende plannen die een breed scala aanbieden van activiteiten, waarvan sommige het hele jaar door beschikbaar zijn .

10 originele plannen voor deze zomer

Heeft u al uw reisdata en uw huurauto voor uw vakantie op Ibiza? Als dat zo is, en je wilt meer doen dan alleen maar gaan liggen in de hangmat en paella eten, let dan op onze selectie originele plannen op Ibiza voor deze zomer:

  • Schattenjacht: ontdek op een leuke manier de emblematische plekken van het eiland en het historische centrum van de stad Ibiza. Treasure Hunt Ibiza biedt een unieke schattenjacht die geschikt is voor gezinnen en beschikbaar is in het Spaans, Engels, Italiaans, Duits en Frans.

 width=
Ontdek Ibiza op een grappige manier met yincana de Treasure Hunt Ibiza.

  • Bloemenkunst: op Ibiza bestaat een lange traditie van het gebruik van kruiden en bloemen. Deze interessante workshop aangeboden in het noorden van het eiland door Ibiza Púnica Delicatessen Floral laat je zien hoe je versieringen kunt maken met eetbare bloemen en aromatische planten. De ervaring eindigt met een proeverij van lokale producten en is het hele jaar door beschikbaar.
  • Ibiza in één klik: een uitstekende manier om Ibiza te verkennen is met een camera hangend aan je nek. Tussen de voorstellen van Ibiza Creativa vindt u fotocursussen aangeboden door Ibiza Photo Tour, bij zonsondergang met uitzicht op Es Vedrà, inclusief een boottocht zodat je de eilandjes kunt fotograferen maar ook de stranden van de westkust van Ibiza.
  • Een toost uitbrengen. Als je jezelf niet wilt beperken tot alleen toosten met het traditionele Ibicenco kruidendrankje maar je wilt ook leren hoe je ze moet bereiden, dan heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de twee gespecialiseerde workshops aangeboden door Ibizan Group en Fluxà Ibiza. Als je meer van bier houdt, leer dan hoe je dit thuis kunt maken dankzij de workshop aangeboden door de Ibosim bierproducent, beschikbaar van oktober tot maart.
  • Kook als een boer. Gastronomie is een van de aanlokkelijkheden van Ibiza. En niet alleen vanwege haar hedendaagse voorstellen, maar ook vanwege haar traditionele receptenboek. Op de ecologische boerderij Can Musson kunt u leren hoe u een aromatische flaó, traditioneel brood en zelfs een verse geitenkaas kunt maken.

 width=
Flaó – traditioneel dessert van Ibiza – © Consell d’Eivissa

**

Gaat u een auto huren op Ibiza? Ontdek onze aanbiedingen en boek uw scooter in Ibiza.

Motoluis, autoverhuurbedrijf op Ibiza sinds 1956.

**

 

Dit artikel is gepubliceerd in activiteiten, en gelabeld als ecologische Ibiza|kinderen|originele plannen,

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS