Hippy markets opt Ibiza

31 de maart de 2015
Motoluis Rent a Car Ibiza

212208231Het eiland Ibiza is beroemd om zijn bohemien karakter, deze werd beïnvloed door hippies en reizigers van het ” nieuwe tijdperk ” die arriveerdeb op het eiland in de jaren ’60. Zij brachten met zich mee een vrije en open houding en creëerden een klimaat van vrede, liefde en dans. Een groot deel van de Ibiza clubbing cultuur dankt zijn bestaan aan de hippie- stijl van plezier en dansen in de warme buitenomgeving van het eiland Ibiza . De hippies brachten ook met zich mee hun modieuze en unieke stijl voor individuele items van ambachten zoals lederwaren, zijden sjaals en sieraden ontwerpen . Veel van deze producten en materialen worden uit de noordoostelijke kust van Afrika en sndere gebieden geïmporteerd zoals Marokko . Toeristen die naar Ibiza komen , kunnen een aantal van deze unieke producten op één van de vele hippie markten op Ibiza kopen.

Een van de meest bekende en traditionele hippie markten in Ibiza , vindt elke zaterdagochtend plaats in San Carlos, Las Dalias, van 10: 00u het gehele jaar door . De handgemaakte producten zijn van goede kwaliteit gemaakt door de individuele ontwerpers die vanuit het eiland Ibiza werken. Modejurken met Ibiza stijl zijn te vinden tegen goede prijzen, tesamen met lederen tassen, schoenen , laarzen en hoeden . Handgemaakte sieraden en accessoires zijn ook te vinden in Las Dalias , die ook opent tijdens het toeristenseizoen geopend is. Je hebt een auto nodig om naar Las Dalias te kunnen komen , want er is geen openbaar vervoer naar deze kleine platas in het noorden van het binnenland. Hier is ook een populair restaurant en bar met live muziek en andere interessante evenementen . Het taxitarief voor heen en terug naar Las Dalias kost rond de € 70 vanuit San Antonio , dus een auto van Moto Luis huren vanaf slechts € 19 per dag , biedt een goede manier om de markt te bezoeken .

De andere grote hippiemarkt van Ibiza vindt plaats in Es Canar elke woensdag tijdens het toeristische seizoen van mei tot oktober. De hippiemarkt van Es Canar is misschien niet zo ambachtelijk zoals Las Dalias, maar biedt wel een grote verscheidenheid van souvenirs voor toeristen en kleding. Het kan hier aardig druk worden in de zomermaanden en alhoewel er een beperkte busdienst naar dit gebied gaat , adviseren wij onze autohuur met airconditioning, want er is een lange wandeling naar de markt van het dorpscentrum. Andere markten op Ibiza zijn te vinden in Playa Den Bossa, de rommelmarkt in Cala Llenya elke zondag vanaf 09: 00 uur met live muziek en in de winter de markt van San Antonio, die elke zondag plaatsvindt vanaf 10: 00 uur. Er is ook een rommelmarkt elke zaterdag vanaf 09: 00uur op de paarderenbaan in San Jordi. Hier bij Moto Luis Ibiza zouden we blij zijn om uw huurauto te kunnen regelen en een routebeschrijving mee te geven naar één van deze markten op het eiland Ibiza.

Dit artikel is gepubliceerd in No items found en gelabeld als No items found

RESERVEER UW VOERTUIG MET MOTO LUIS